Carmen: Sfintii fac minuni continuu, de aceea tot continuu trebuie sa le mărturisim minunile și sa le mulțumim.

Sfintii fac minuni continuu, de aceea tot continuu trebuie sa le mărturisim minunile și sa le mulțumim. Lucrez departe de casa, de familie. În aceasta perioada mi-e foarte greu fără ei, dar ii am aproape pe prietenii mei de suflet. Sfantul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Spiridon, Sfântul Nechifor cel Lepros si mulți alții care nu ma lasă la greu.

Bătrâna de care îngrijesc, deși are 93 de ani încă mai crede ca poate face totul singura, ca este independenta. A căzut de 2 ori pentru ca nu o pot supraveghea în permanenta, dar Sfântul Efrem a ajutat-o, sau mai bine zis m-a ajutat și nu i s-a întâmplat nimic grav deși cazaturile au fost destul de puternice. Ea singura mi-a spus ca a simțit ca și cum era cineva lângă ea care a ajutat-o. Sunt sigura ca era Sfântul Efrem pentru ca zi și noapte i-o încredințez și-l rog sa ma ajute sa nu i se întâmple ceva rău.

Cu fiul meu a făcut o alta minune: pana la sfârșitul lunii trebuia sa justifice o importanta suma de bani acordata pentru o lucrare la locul de munca, cel care trebuia sa facă lucrarea întârzia, dar cu ajutorul sfinților Efrem și Nectarie totul a fost în termen pentru justificare. Mulțumesc bunului Dumnezeu, Maicutei Sale și tuturor Sfinților pentru mila și binecuvântarea pe care mi le arata neîntrerupt!
Dumnezeului nostru, slava pentru toate!