Carmen: Mulțumesc din nou ,Sfântului Efrem cel Nou pentru că-mi arată mereu că este lângă mine!

Mulțumesc din nou ,Sfântului Efrem cel Nou pentru că-mi arată mereu că este lângă mine!
Așa cum am scris și ieri ,mă aflu într-un hotel din Italia. Azi dimineață am coborât să iau micul dejun. Când m-am întors în cameră, am găsit două fete care făceau curățenie. Nu am fost deloc încântată, deoarece îmi lăsasem toate lucrurile vraiște: poșeta, hainele ,geamantanele…(mi se părea normal ca doamnele să aștepte întâi plecarea mea la plimbare și să înceapă curățenia ,după. )
Dar cum nimic nu este întâmplător….

Una dintre doamnele care făcea curat m-a întrebat în italiană, dacă vorbesc și româna?
I-am zâmbit și i-am zis : sunt româncă!
Și-a cerut iertare că m-a întrebat, dar a văzut pe masă cartea cu Sfântul Efrem, scrisă în româna.
Dacă am văzut-o așa de impresionată ,i-am zis că pot să-i ofer o altă carte tot cu Sfântul. (Eu luasem cu mine din România încă două cărți ca să le pot dărui cuiva . Îmi pare rău că nu am luat mai multe. Restul încă vreo 5 le lăsasem fiicei mele pentru a le împărți când va putea într-o biserică. )

După ce i-am dăruit ambele cărți lui Cati ,(așa o cheamă pe doamna ), mi-a zis cât de fericită este pentru acest cadou , că are mare nevoie de un ajutor sufletesc pentru ca a avut o viață foarte necajită și se simte foarte singură și nu mai are încredere în nimic care ar putea-o face fericită .

I-am povestit puțin despre Sfântul Efrem ,să aibă mare încredere în EL că este Grabnic Ajutător în orice fel de probleme ,mici sau mari !
Adevărul este că întâmplarea aceasta m-a impresionat foarte tare ,și în același timp m-am simțit extraordinar de mulțumită sufletește că am putut să fac o faptă bună!

Îți mulțumesc Minunate Sfinte Efrem că îmi arăți că nu mă părăsești nici o clipă ,chiar dacă eu nu sunt vrednică de bunătatea TA !
Doamne ajuta!