Carmen: Așa că, am inceput sa țin post dorind să mă spovedesc și să îl ajut pe fiul meu

Fiul meu a venit în țară în 6 decembrie, speriat foarte tare de ce a trăit un an de zile in Londra, de ce se întâmplă în lume în timpurile astea. Spunea că nu mai poate, că se sinucide, că nu vede nici o ieșire, că omoară pe cineva, era cumplit de speriat și nervos. Soțul meu îmi spunea să mă duc la psihiatru cu el. Am fost singura căci fiul nu voia să meargă și am stat de vorbă cu doctorul dar după asta m-am gândit că ce se întâmplă nu e pentru doctori, că doctorii nu pot face nimic, doar Bunul Dumnezeu poate.

Așa că, am inceput sa țin post dorind să mă spovedesc și să îl ajut pe fiul meu. Ardea sufletul in mine de atâta zbucium. Am ținut post si m-am dus să mă spovedesc după 14 ani. Duhovnicul ales atunci- sa ii dea Dumnezeu sănătate și să îl miluiască, mi-a spus sa citesc Paraclisul Maicii Domnului. Tot el m-a trimis să învăț să desenez icoane. M-am dus. Și profesoara mi-a dat sa il desenez pe Sfântul Efrem cel Nou. Apoi m-am dus acasă și am citit Paraclisul Maicii Domnului. Iar după ce am terminat de citit am căutat pe internet sa aflu cine e Sfântul Efrem cel Nou. Citind, m-am cutremurat, m-am speriat dar am înțeles că lui trebuie să mă rog , el e cel care îl poate tămădui pe fiul meu.

Așa că am vorbit cu duhovnicul și apoi m-am dus la Parohia Sfantul Nectarie și Sfantul Efrem cel Nou și părintele de acolo mi-a spus că 40 de zile sa citesc la ora 9 seara, când va citi și el, Acatistul Sfântului Efrem cel Nou. Am ținut post și am făcut cum mi-a spus părintele. Acum e o săptămână de când fiul meu a venit la noua lui casa la țară, in judetul Neamț, are o prietenă și zâmbește mereu. Ii mulțumesc din suflet Sfântului Efrem cel Nou, Maicii Domnului, Domnului nostru Iisus Hristos și bunului Dumnezeu pentru așa minune!