C.: Cer iertare Sfantului Efrem cel Nou ca am tot amanat scrierea acestei mari minuni si nu si gura!

Cer iertare Sfantului Efrem cel Nou ca am tot amanat scrierea acestei mari minuni si nu si gura! Acum un an mi-am rupt tendonul de la bicepsul stang in sala de antrenament din Las Vegas! Venit singur in State fara vreo sustinere de vreun fel! A trebui sa plec in California un stat vecin de Nevada, pentru a lucra si a strange banii necesari operatiei! Tendonul era rupt in proportie de 80%! Cu dureri si frica de a nu se rupe din nou, asa am lucrat in constructii, mai mult cu o mana!

Aflasem ca interventia chirurgicala ajungea pana la 30.000 $, o suma enorma pentru mine, dar destul de hotarat sa o realizez! Am inceput munca, am lucrat cateva luni, a trebuit sa plec in alta parte ca pentru respectivul faceam sclavie si nu aprecia nimic din partea mea! Reusisem sa merg la biserica intr-o duminica, spun asta deoarece lucram 7 zile pe saptamana ca un robot, unde acolo aveam sa cunosc un inger cu chip de om, car mai apoi avea sa-mi faca cunoscuta povestea, care imediat oamenii din biserica, in mod special si cu adevarat in mod special un alt inger si a facut simtita prezenta, luand aceasta poveste si schimbandu-i la propiu finalul ca un regizor, intr-unul pozitiv cu happy end, facilitandu-mi operatia dupa multe eforturi!

Ca int-o zi, sa fiu sunat si sa-mi se spuna, “Alexandru, pregateste te de operatie”. A fost telefonul cu cel mai mare impact emotional din viata mea! M-au operat, totul a decurs bine, era risc de a-mi se face transplant de tendon de la un om decedat, deoarece se presupunea ca se cicatrizase acea parte a tendonului si nu mai era buna, eu stand in aceasta dituatie grozava 10 luni, nimeni sustinandu-ma nici macar moral, singura fiind maica mea care mi-a dat viata si spunandu-mi ca sa ma rog si sa nu mi pierd credinta, ca Dumnezeu prin sfintii lui savarsesc minuni!

De nenumarate ori credinta imi era zdruncinata, si plangeam cu lacrimi amare ca nici in tara nu doream sa ma intorc ca alt fel s-ar fi terminat totul, referitor de a face box de performanta in State! Dupa doua luni am primit acasa o scrisoare de la acea clinica in care era bonul cu cat a costat operatia, ea fiind 41.000$, eu neplanand nici un dolar! Am ramas blocat, mut si fara respiratie, cutremurandu-ma de puterea Dumnezeiasca si de cat de mic in credinta sunt, spre nimic!

Sfintii sunt vii, mai vii de cat credem, ei sunt vii iar noi suntem niste morti vii, de mii de ani dormim in somnul ignorantei crase si nu facem nimic sa ne trezim, complacandu-ne in starea aceasta morbida ne la nastere pana la marea trecere, doar cativa dintre noi reusind cu adevarat sa descopere inca de aici de pe pamant constiinta Cristica!

Ii multumesc Sfantului Efrem cel Nou si pentru ca ma scapat de cancer in ultimul stadiu in 2012 si acum sunt sanatos, si ma scapat de aceasta cumpana si acum, asta dupa 10 luni de agonie cumplita! Sa va rugati cu toata incredera mai, ca veti gasi rezolvare neasteptata! Dumnezeu va iubeste!