A.: Bucură-te Sfinte Mare Mucenic Efrem, Noile Făcător de Minuni!

Vreau să mulțumesc Sfantului Mare Mucenic Efrem cel Nou pentru primirea și împlinirea rugaciunilor. M-am rugat Sfântului pentru ajutor în găsirea unui loc de muncă pentru soțul meu, dar în același timp îl rugam pentru un anumit loc de muncă, iar acest lucru s a întâmplat.

Totodată, mă rugam pentru luminarea minții și pentru buna desfășurare a celor necesare, deoarece aveam în plan să construim un gard. Am primit ajutorul în mai multe feluri, om serios la lucrare, timp scurt la efectuarea lucrării, persoane care ne-au împrumutat cu bani, căci costurile au depasit cu mult „socoteala noastră de acasă”.

Este alături de mine, îl rog de fiecare dată când am câte un control de facut la medic, să fie alături de copiii mei. Nu am cuvinte sa-i mulțumesc Sfântului pentru împlinirirea rugaciunilor și îl rog să mă ierte pe mine păcătoasa pentru putina mea rugăciune, pentru gândurile mele împrăștiate si pentru că am întârziat cu mărturia mea de acum!

Sfinte Efrem, iartă-mă pe mine păcătoasa si fii alături de mine în continuare, căci am nevoie de ajutorul tău! Măicuța Domnului să ne acopere pe noi, păcătoșii cu Sfântul ei Acoperământ!

Slavă Ție Dumnezeule, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și pentru sfinții tăi pe care ni i-ai dat ca ajutor! Bucură-te Sfinte Mare Mucenic Efrem, Noile Făcător de Minuni!