Bianca: Am avut luni de așteptări, de angoasa, de momente de nadejde dar și de deznădejde.

Vreau sa mărturisesc o minune pe care Sfântul Efrem cel Nou a făcut o cu mine, prin mijlocirea adusa Domnului și Maicii Sale. Alături de ei, sunt Părintele Ilie Lacatușu, Sfântul Nectarie și Cuviosa Paraschiva.

Sunt în anul III de facultate iar situația financiara a familiei mele nu mai este una tocmai buna. Din aceasta pricina, părinților mei le este din ce în ce mai greu sa ma întrețină pe mine și pe fratele meu. Fiind cea mare, era nevoie sa încep de undeva, pentru a putea să evoluez ca om dar și să mi câștig singura banii, pentru a ușura greutățile familiei mele.

Am avut luni de așteptări, de angoasa, de momente de nadejde dar și de deznădejde. Mi am tot depus CV ul la mai multe joburi și ori nu mi se părea bun programul având și facultate, ori nu ma mai sunau, ori pur și simplu nu simțeam ca sunt omul potrivit. Simțeam la un moment dat ca fac facultate degeaba și ca îmi e cu neputință sa mi găsesc locul.

Din senin, am primit o oferă de job ce se îmbina perfect cu ceea ce am făcut în practica aproape un an, în anul precedent universitar. M am rugat cu tot sufletul sfinților, Maicii Domnului și Bunului Dumnezeu ca să ma ajute sa găsesc un loc de munca unde sa simt ca este pentru mine, ca să pot sa cresc ca om, alături de oameni care sa fie drăguți și sa ma inițieze în domeniul în care voi activa. S a întâmplat întocmai! Total neprevazut, într un moment în care parca, speranța îmi părăsise sufletul.

De sarbatoarea Intrării Maicii Domnului în biserica, am aflat ca am fost acceptata și ca pot parcurge demersurile necesare pentru a începe. Nu am cuvinte să mulțumesc pentru aceasta minune apărută n viata mea într un moment mai mult decât potrivit. I am dat mamei mele cea mai buna veste.

În continuare, ma rog sa pot sa fac fata facultății și a licenței ce urmează sa o susțin, cât si noului job. Știu ca nu va fi ușor, însă mă încred în ajutorul Lui Dumnezeu, Maicii Sale cât și Sfinților mei dragi ce nu m au lăsat niciodată.