Aurelia: Am primit ajutor de la Sfantul cand totul era impotriva mea.

Am primit ajutor de la Sfantul cand totul era impotriva mea. Dupa un partaj de 3 ani, plecata din casa cu cei trei copii minori, stand in chirie in tot acest timp, prima hotarare a fost in favoarea fostului sot. Acesta a primit casa, urmand ca eu sa fiu despagubita cu o suma cu care nu ne puteam cumpăra nici macar o garsoniera. Dezamagita fiind de judecatori, si de toți de care am avut nevoie dar nu m-au ajutat deloc, politisti, Protectia Copilului, nu voiam sa mai fac apel, sa mai stau prin tribunal, sa mai platesc avocata, sa pierd timp pe care trebuia sa-l petrec langa copii.

La insistenta avocatei care nu a vrut sa renunte, am facut apel, am plătit din nou taxe, s-a lungit procesul aproape inca un an. Era infiorator tot ce traiam. Nu mai aveam încredere in nimeni si nici speranta in ceva bun. Eram acuzata pe nedrept, numai minciuni erau spuse. Auzisem de Sfantul de ceva vreme, primisem o carte cu viata si minunile lui cu copiii nascuti si nenascuti, dar eram prea descurajata. M-am rugat de cateva ori, fara sa citesc acatistul.

Am ajuns la finalul apelului, aproape inca un an trecand, atunci hotarea a fost schimbata complet, si astfel eu si copiii am primit casa. Am așteptat tiparirea hotararii ca sa putem prelua casa, ca prin minune am reusit sa iau bani de la banca sa achit suma, si dupa cateva incercari de a ne muta, am reusit pe 4 mai, seara, sa ne mutam. Asa, prima zi in casa a fost pe 5 mai. Multumim Sfantului Efrem pentru tot ajutorul si ne rugam sa ne fie si de acum incolo ocrotitor.