Anonim: Am zis ca ar fi in sfarsit timpul sa scriu si eu cum m-a ajutat Sfântul.

Am zis ca ar fi in sfarsit timpul sa scriu si eu cum m-a ajutat Sfântul. Si nu doar odata! Acum 2 luni am mers la spital cu fetita si dintr-o amigdalita ce am crezut ca are, doctorul se temea de ce e mai rau, însă instant am cerut ajutorul Sfantului Efrem si in urma altor investigatii s-a pus diagnoza de mononucleoza, nicidecum vreo malignitate. Si minuni au mai fost, însă poate pana acum nu le-am dat importanța.
Poate pare ciudat însă astazi am fost extrasă ca fiind câștigătoarea unui scăunel auto pentru copii, mentionez ca tare mult imi doream unul doar ca e mai greu cu banii.
Si pe cand sa confirme ca sunt 100% câștigătoare trebuia sa le ofer o dovadă precum ca am dat niste clickuri pe facebook la un eveniment organizat de respectiva firma. Problema e ca eu uitasem complet de acest pas si desi am incercat sa vad daca pot cumva sa fac ceea ce se cerea la regulament apărea deja postarea închisă. Doar m-am gandit la Sfantul Efrem, însă fără să vreau si deodată descopăr o „portiță” cu ajutorul căreia am bifat pasul necesar pentru a confirma ca am castigat cu adevărat. Chiar nu ma asteptam, am zis ca asta ar fi cea mai bună mulțumire, în sfârșit să scriu ceea ce am promis inca de la întâmplarea cu spitalul.