Anonim: As vrea sa va povestesc una dintre minunile pe care le-a facut Sfantul Efrem cu noi, mai ales cu baiatul meu de 4 ani,al carui nume il poarta.

As vrea sa va povestesc una dintre minunile pe care le-a facut Sfantul Efrem cu noi, mai ales cu baiatul meu de 4 ani,al carui nume il poarta. Acum o luna a inceput sa tuseasca, iar pe zi ce trecea tusea din ce in ce mai urat. Am sunat la pediatru sa-l consulte si, din pacate, era in concediu. Insa mi-a prescris cateva siropuri din plante. Situatia nu s-a ameliorat, dimpotriva, fiind nevoita sa apelez la medicamente. Iarasi fara rezultate. Mai erau 3 zile pana revenea medicul din concediu, asa ca m-am decis sa-i iau eu alte medicamente care alta data isi faceau efectul. Baiatul incepuse sa tuseasca atat de urat,ca nu se mai oprea. Incercasem sa-i dau si pentru alergie, o disperam pe doctorita cu telefoanele. Sa merg la spital, in situatia pe care o traim, nici vorba! 2 zile ni s-a oprit din tuse. Nici eu si nici sotul nu mai rezistam psihic, nu mai vorbesc de bietul copil.
Dupa 2 zile de tuse,seara,mai devreme ca de obicei, copilul a adormit si nu stiu cum dormea saracul pentru ca el doar tusea. Sotul s-a asezat langa el si am decis sa doarma impreuna, iar eu cu celalalt copil mic pe care il avem, in alta camera. Pe la 3 dimineata, sotul meu disperat ma cheama sa-i fac ceva copilului ca el nu mai rezista. Nu a reusit sa doarma deloc.
Eu stiind ca am facut tot ce am putut,ca am urmat indicatiile medicului,am zis ca mi-a ramas doar sa ma rog. Asa ca, fix in clipa aia m-a bufnit un plans de disperare, ca timp de jumatate de ora am plans atat de mult,incat udasem tot in jurul meu. Nu ma simteam in stare sa citesc acatistul sfantului,dar l-am implorat din toata inima mea de mama sa-l linisteasca.
Pe noi ne-a ajutat de foarte multe ori sfantul,stiam ca nu ne va lasa,dar pacatosi fiind,avem momente cand ne indoim. Si dupa jumatate de ora de plans,de implorat…era liniste. Copilul meu nu mai scotea nici un sunet. M-am apropiat de el si,in sfarsit,dormea si el linistit. Am zis ca a doua zi o sa o ia de la capat,dar nu. Dupa mai bine de o luna este bine si vesel!
Cateva zile mai tarziu am fost la doctor si mi-a dat ok-ul! Nu a vazut nimic in neregula,ba chiar a spus ca e un copil perfect sanatos!”