Anonim: Și nu va pierdeți speranța! Doamne ajuta tuturor!

Doresc sa fac mărturie despre minunea pe care a făcut o Sfantul Efrem în viata noastră și a copilului nostru. Avem un băiețel în vârstă de 2 ani pe nume Efrem Ioan, copil care a fost obținut prin foarte multa rugăciune făcută la Sfintii Tămăduitori din Grecia (Sfantul Efrem, Sfantul Spiridon, Sfantul Nectarie și Sfantul Ioan Rusul).
Din momentul nașterii am simțit crucea grea pe care o aveam de dus cu el, au început problemele din prima luna de viata a pruncului: refuza sânul, nu se putea hrăni, reflux accentuat, urlete, probleme descoperite și în sfera neurologica pe partea de dezvoltare a motricitatii, ulterior alergii alimentare! Au început vizitele la medici, mergem aproape săptămânal, păreri diferite ,nu reușeau un tratament eficient, copilul era și mult prea mic! Numeroase scheme de tratament fără izbândă,regimuri alimentare, fără îmbunătățiri, pentru ca descoperisem ca era și alergi.
Vizite în același timp și la kinetoterapie, am făcut foarte multe luni cu el. Problema cea mai mare era însă că nu îl puteam hrăni, refuza lapte, San,biberon diversificare esuata, l-am hrănit în somn pana la 1 an jumate. Când ii arătăm lingurita întorcea capul sau scuipa afara! Am trăit un calvar cu el, exact în perioada care trebuia sa fie cea mai frumoasa pentru o mama, pentru mine a fost un iad. Am încercat și la psihoterapeut cu el pentru ca primise și un diagnostic de tulburări de comportament alimentar.
În tot acest timp am făcut numeroase rugaciuni la Biserica, la Sfintii care ne au ajutat mereu familia, la Maica Domnului,îl împărtășesc săptămânal…fiecare clipa am trăit o cu speranța că își va reveni și va fi mai bine.A fost un canon pe care l am purtat timp de 2 ani,pana în momentul în care în ziua Sfantul Efrem, în acest an am fost cu el la Manastirea la Radu Vodă sa ne închinăm la Sf.Moaste ,și Sfantul Efrem, a făcut o minune în viata noastra: începând cu a 2 a zi copilul nostru a devenit un copil normal,deschide gura și mănâncă, accepta tot ce ii dau fără sa mai facă alergii…Marturisec cu mana pe inima sa îndrăzniți la Sfantul Efrem, dar nu numai si la Sfantul Efrem, care și el a lucrat în viata noastră,la toți Sfinti Tămăduitor!Credeți doar și îndrăzniți!Și nu va pierdeți speranța! Doamne ajuta tuturor!