Anonim: Sfântul Efrem, minunea din viața mea

Sfântul Efrem, minunea din viața mea, am scris nenumărate minuni săvârșite ale Sfântului meu drag Efrem și nu mă satur să tot scriu, deoarece mi-aș dori să-l cunoască cât mai multă lume, poate așa devenim și noi m-ai buni și cu mai multă credință în Dumnezeu și Sfinții noștri dragi! Mi-am schimbat locul de muncă după 16 ani, acum am mai mult timp liber pentru mine și familia mea și am realizat în decursul celor 40 zile cât am citit Acatistul Sfântului, că el a făcut asta pentru mine.
M-am rugat pentru finuța mea din Italia sa i-a permisul de conducere si ajutorul nu a întârziat sa apară, deși din cauza emoțiilor a greșit la traseu, a reușit și a luat examenul (chiar mi-a spus la telefon ca polițistul a fost foarte îngăduitor cu ea și se aștepta să nu ia traseul).
O alta minune, am plecat în concediul și mașina mea având ceva probleme m-am rugat Sfântului Efrem sa nu ma lase pe drum și așa a fost, un drum și un concediu fără evenimente neplăcute.
Nu trece nici o zi fără să nu mă gândesc la Sfântul Efrem, să-i mulțumesc și să mă rog pentru mine și pentru cei dragi mie, ii simt prezența în viața mea, necondiționat.
Rugați-vă și aveți mare încredere în Sfântul Efrem, Maicutei Domnului, Iisus Hristos și tuturor Sfinților că fără ei, la câte păcate avem și la ce vremuri trăim, asta ne-au mai rămas CREDINȚA și RUGĂCIUNEA!
Mulțumesc Sfântului Efrem,
Mulțumesc Măicuței Domnului,
Mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos…ca se roagă pentru noi păcătoșii!