Anonim: Sărbătorile Pascale au fost bogate în minuni pentru mine.

Sărbătorile Pascale au fost bogate în minuni pentru mine. Desi pana acum cateva saptamani aveam o relatie grozav de frumoasa cu fosta sotie, ceva s-a schimbat in ultimile saptamani iar Sambata practic mi-a inchis telefonul in nas, mi-a interzis sa vorbesc cu fostii socri si ma temeam ca n-o va lasa pe fetita sa vina la mine de Duminica ca sa petrecem impreuna ziua de Paște.
Avea acoperire legala, fetita stand cu mine de luni pana vineri dupa-amiaza si in weekend cu ea. S-a si logodit recent, asa ca mi-am explicat intrucatva reactia. M-am rugat Sfantului Efrem si Maicii Domnului sa faca in asa fel incat sa vina fetita la mine de Duminica si minunea s-a intamplat. Pe la ora 14 a ajuns acasa si am petrecut o dupa-amiaza grozava amandoi. Tot duminica îi pierdusem caciulita. Ca din intamplare, cand ne-am intors de la plimbare, caciulita ei era pe iarba, in fata blocului, neatinsa. Aici a fost mana Sfantului Mina. Luni, desi trebuia musai sa rezolv cateva treburi, s-au rezolvat toate de la sine avand suficient timp sa mergem la parintii mei, iar acolo o scurta rugaciune adresata tot Sfantului Efrem a facut sa avem un vitelus fara nici cea mai mica problema la fatare.
Am ras, ne-am bucurat unii de altii zilele acestea si chiar daca acum ne confruntam cu varicela, este o forma usoara iar asta se datoreaza tot Sfantului Efrem care probabil a vrut sa stau in casa impreuna cu fetita, ferindu-ma de alte tentatii deloc folositoare sufletului pe care voiam sa le pun in practica in weekend cand cea mica va fi iarasi cu fosta sotie. Am vazut si simtit in toate cele intamplate zilele acestea purtarea de grija a Celui de Sus. Inclusiv semnarea a inca 3 contracte a fost posibila tot cu ajutorul Lui, pentru ca, in conditii normale, niciun client nu ar fi acceptat conditiile pe care le-am impus. Hristos a inviat si credinta! Toate se rezolva. Doar ca e greu sa acceptam ca ne este dat ce este folositor, nu ceea ce vrem.