Anonim: Revin cu o minune făcută de Dumnezeu, Maica Domnului și Sfântul meu drag, Sfântul Efrem cel Nou.

Revin cu o minune făcută de Dumnezeu, Maica Domnului și Sfântul meu drag, Sfântul Efrem cel Nou. Din păcate nu am mai postat minunile de care zilnic mă lovesc și problemele in care sunt veșnic ajutata de aceștia din comoditate și lenevie. Îmi cer iertare deși mereu am promis că voi scrie, că voi spune.
Iată anul acesta este ultimul an de master în medicina și cum sunt mai mereu delăsătoare am lăsat lucrarea de dizertație pe ultima sută de metri.
Noi pentru a putea termina semestrul 2 , coordonatorul a dorit că nota de final de semestru sa fie însăși lucrarea de dizertatie aproape terminată pentru a putea fi absolvenți, urmând a susține lucrarea in septembrie. Timpul a trecut, am amânat începerea lucrării, și m-am trezit cu doar două zile înainte de un deadline pus de coordonator că nu am nici măcar titlul trecut pe vreo foaie. Cu ajutorul Lui Dumnezeu ,Al Maicii Domnului si al Sfinților , am reușit să pun la punct aprox 50% din lucrare că poate poate o sa primesc 5 pentru a putea fi absolventa .
De atunci au trecut 2 săptămâni, astăzi au venit rezultatele la lucrare și spre Slava Lui Dumnezeu și uimirea mea am luat 9. Și deși alți colegi au lucrat și depus mai mult decât mine au luat și note mai mici. Sunt extraordinar de bucuroasa, pentru că nu știam deloc cum sa fac sa scriu acea lucrare, pentru că îmi lipsea ( încă îmi lipsesc niste detalii) esențialul , informații pe care nu le-am regăsit nicăieri, nu știam cum să încep, deși toată lumea spune că partea generala este cea mai ușoară, ei bine când vine vorba de legislație în medicină nu e chiar atât de ușor .
Pentru mine, care nu am am avut niciodată treabă cu așa ceva a fost foarte greu de parcurs legislația, d-apoi sa ii găsesc un sens și să știu ce să fac cu informația). Bucuria mea este enorma și îi mulțumesc Lui Dumnezeu , Maicii Domnului și Sfinților că nu m-au lăsat niciodată și de data asta m-au ajutat sa nu fiu iar căzută. Nădăjduiesc că de acum înainte să mai scriu minunile care se petrec mai des decât am făcut-o până acum. Doamne ajută! Bucurii!