Anonim: Am promis ca voi povesti si eu ajutorul dat de Sfantul Efrem cel Nou.

Buna ziua !Am promis ca voi povesti si eu ajutorul dat de Sfantul Efrem cel Nou. In urma cu aproximativ un an de zile baiatul meu acuza dureri la piciorul drept, in urma unor investigatii mai amanuntite au descoperit ca are o tumoare. Am mers cu rezultatul la medicul care la trimis la investigatii si a spus ca trebuie mers urgent la chirurg. Am ajuns la primul chirurg dupa ce a vazut diagnosticul a spus ca il opereaza sa l cautam pe data de iar cand a fost cautat nu a mai raspuns nici la mesaje nici la telefon.
Am ajuns la al doilea chirurg care a spus sa mai faca un CT si in urma rezultatului il opereaza, am ajuns cu rezultatul a spus ma sunati in ziua cutare si va operez, cand a venit ziua la fel nu a mai raspuns nici la telefon nici la mesaje. Eram disperata am luat acatistul Sfantului Efrem cel Nou si am inceput sa-l citesc cu lacrimi care nu se mai opreau. La doua trei zile a venit sotul acasa si a spus maine suntem programati la un medic la spitalul Militar sa-l vada nu m-am oprit din citit acatistul. Am mers la control iar medicul a spus sa facem iar un CT si in urma rezultatului vorbim,am facut exact cum a spus medicul am trimis rezultatul si am fost sunati sa venim la spital .
Am mers la spital unde medicul a spus eu risc si il operez este o operatie dificila deoarece este prinsa pe os si riscul este sa se atinga nervul in urma caruia sa nu mai poata folosi piciorul de la genunchi in jos. A fost ca o lovitura in inima dar am riscat si am citit acatistul si pe hol in sala de asteptare cu lacrimi care de data aceasta nu se mai opreau. Dupa 3 ore de asteptare si rugaciune a sunat telefonul sotului meu si doctorul a spus am facut tot ce am putut am curatat ce am putut dar in primul rand sa stiti ca am izolat nervul care nu a fost atins iar baiatul misca degetele de la picior si simte totul. Va spus si acum cu lacrimi in ochii ca a fost minunea facuta de Sfantul Efrem cel Nou pe care l-am simțit in ceafa mea pe tot parcursul operatiei.
Multumesc din suflet Sfantului in care cred foarte tare de cand l-am descoperit si ma rog ca si rezultatul de la biopsie sa iasă bine sa se recupereze complet. Multultumesc inca o data Bunului Dumnezeu, Sfantului Efrem cel Nou si la toti sfintii. Amin