Anonim: Am promis că nu voi tăinui minunile sale. Îmi doream mult sa-mi intemeiez o familie, dar nu rezonam deloc cu nimeni.

Am promis că nu voi tăinui minunile sale. Îmi doream mult sa-mi intemeiez o familie, dar nu rezonam deloc cu nimeni. Din data de 13 decembrie 2018, am inceput sa-i citesc acatistul ( pana in prezent inclusiv), deoarece am auzit ca a mai ajutat si alți tineri. Dupa 3 luni de zile, am visat intr-o noapte ca ma aflam intr-o manastire si discutam cu un preot care ma sfatuia sa ma rog lui Dumnezeu pentru un sot bun. Eu i-am raspuns in vis, ” parinte, ma rog Sfantului Efrem pentru acest lucru! ” Iar batranul preot mi-a spus ” Oo, ai grija cu acest Sfant, caci implineste toate cate ii ceri!”

Urmatoarea zi de dimineata, am plecat in pelerinaj, unde am cunoscut un baiat. Pe moment nu i-am prea dat importanta. Ulterior, in data de 14 septembrie anul acesta, chiar de ziua de nastere a Sfantului Efrem, m-am nimerit a merge la o priveghere la Timisoara tot cu acelasi baiat! De atunci suntem de nedespartit! Nu știu exact ce va urma pe viitor, dar va spun cu toata inima, caci cred ca acesta este darul Sfantului pentru mine.Altfel, nu-mi explic. Rugați-vă cu toata inima!