Anonim: Nu a scăpat pănă acum, dar i-a fost ușurată foarte semnificativ sentința, după cum am scris mai sus.

Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Porfirie de Kavsokalyvia, toți Sfinții,Sfântul meu Înger păzitor și Sfinții Îngeri m-au ajutat ca unei rude ale mele, care comisese un omor din imprudență (nu cu intenție), să-i fie ușurată sentința. Deși încă își ispășește pedeapsa, are dreptul să lucreze în timpul zilei. Este o persoană muncitoare și spunea că înnebunește nefâcând nimic. Înainte stătea la închisoare toată ziua, acum are voie și merge în timpul zilei să lucreze, iar seara se întoarce la închisoare.
Acea rudă a mea este de asemenea un om ajutător – chiar o rudă foarte apropiată a celui decedat a depus mărturie în favoarea lui în timpul procesului, despre binele pe care-l făcuse pentru ei (inclusiv, din câte am înțeles, pentru cel decedat) această rudă a mea care acum își ispășește pedeapsa. Evident, nu dau detalii despre țara sau perioada exactâ (etc) în care s-au petrecut acestea, pentru că sunt informații private.
M-am rugat lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie din Eghina, Sfântului Porfirie de Kavsokalyvia, sfântului meu Înger Păzitor, tuturor Sfinților și Sfinților Îngeri să scape de închisoare. În special, am citit Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou.
Nu a scăpat pănă acum, dar i-a fost ușurată foarte semnificativ sentința, după cum am scris mai sus. Este mult mai bine să poți munci ca să faci ceva until decât să stai între patru pereți.
Îmi amintesc, scriind aceste lucruri, de ce se spune în Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou:
„Bucurie și încredințare ai adus celui închis în temniță și cu puterea harului dumnezeiesc și a smereniei ai luat asupra ta orișice învinuire, arătându-ne că ești cu adevărat următor al Blândului Hristos, Cel Care a luat asupra Sa toate păcatele noastre și Care din nemărginită dragoste pentru om a întins brațele pe Cruce.”
Le mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie din Eghina, Sfântului Porfirie de Kavsokalyvia, sfântului meu Înger Păzitor, tuturor Sfinților și Sfinților Îngeri pentru ajutor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *