Anonim: Mulţumim Sfinte Mare Mucenice Efrem!

Îi mulţumesc bunului Dumnezeu, Maicii Domnului şi Sfântului Mare Mucenic Efrem pentru ajutorul pe care ni l-au dat! Acum mai bine de jumătate de an mi-am amintit despre Sfantul Efrem şi am început să citesc despre viaţa şi minunile pe care le-a făcut, iar acest lucru mi-a trezit în suflet dorinţa de a mă ruga lui. Eram căsătorită de 7 luni, dar nu aveam încă un copil. Aşa că m-am gândit să citesc acatistul Sfantului Efrem pentru a-i cere ajutorul. I-am spus şi soţului meu şi am început să citim împreună.

În timp ce citeam pentru prima dată acatistul, am simţit o bucurie, o emoţie pentru că mi-am dat seama că mă rog pentru a da naştere unui suflet şi nu pentru un lucru sau o nevoie trecătoare de-a mea. Deşi au fost momente în care eram obosiţi sau nu eram suficient de atenţi, am continuat să citim acatistul Sfântului zi de zi. După ce au trecut cam trei săptămâni , am făcut programare la doctorul ginecolog pentru a-mi face câteva analize, deoarece avusesem o infecţie si voiam să aflu dacă eram bine.

Între timp, mă simţeam cam rău şi aşteptam să vină momentul consulataţiei. La analize, a reieşit că infecţia trecuse şi că urma să fim părinţi. Nici nu mi-a venit să cred! Deşi ne rugasem Sfântului Efrem pentru un copil, parcă nu mă aşteptam să ne ajute atât de repede. Îi mulţumim din suflet Sfântului pentru minunea pe care Dumnezeu a făcut-o cu noi prin rugăciunile lui şi în fiecare seară îl rog să aibă grijă de bebe şi să pot duce sarcina cu bine. Mulţumim Sfinte Mare Mucenice Efrem!