Anonim: Mulțumesc Sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou pentru rugaciunile tale înspre ajutorul nostru.

Mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou, Domnului nostru Iisus Hristos și Maicii Domnului pentru ajutor și binecuvântări care mi le trimit, în viața mea. Mărturisesc că săptămâna aceasta, am avut nevoie, de ajutorul Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou și mam rugat lui să mă ajute, la muncă cu șefa mea, că mai tot timpul, nui place, cum muncesc, mam rugat Sfântului și ma ajutat, și șefa nu a avut nimic, de obiectat, în privința muncii, depuse de mine, din contră mia zis că e bine ceea ce am făcut ! Slavă ție Sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou.
Altă rugaciune iam adresat chiar ieri Sfântului dar nu pentru mine, ci pentru o cunoștință, care a fost demisionata, de la muncă, fără nicio explicație, femeia era foarte îngrijorată având o familie de întreținut, și mam rugat Sfântului Efrem ieri dimineață, să o ajute să-și găsească de muncă ea fiind la mii de kilometri distanță de România și Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou mia ascultat rugăciunea, ceea ce nu era cu nici o rezolvare, la Sfântul Efrem a fost cu putință prin rugăciune.
Mulțumesc Sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou pentru rugaciunile tale înspre ajutorul nostru. Slavă ție Sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou Amin! Rugați-vă pentru că rugaciunea face minuni și aduce multe binecuvântări. Doamne ajută tuturor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *