Anonim: Mulțumesc, Doamne Iisuse! Multumesc, Maicuta noastra din Ceruri! Mulțumesc, Sfinte iubit!

Ii mulțumesc Maicii Domnului si Sfantului Efrem cel Nou pentru faptul ca m-au sprijinit astazi. De mult timp, am avut mici probleme bancare. Astazi era necesar ca cineva din familie sa extraga o suma de bani importanta din contul meu bancar, doar ca am intampinat cateva piedici.
Riscam consecinte grave daca as fi greșit cu orice actiune mica. De indata am chemat-o pe Maica Domnului si pe Sfântul Efrem cel Nou sa ma ajute sa ies cu bine din aceasta situație care imi provoca anxietate, tulburandu-mi sufletul. Aveam icoana Maicutei pe birou si o rugam din tot sufletul sa ma ajute. De asemenea, am luat carticica cu rugăciuni adresata Sfântului Efrem cel Nou si l-am chemat in ajutor, rostind in acelasi timp rugaciunea inimii. De indata am primit un răspuns pozitiv din partea bancii respective si situatia s-a rezolvat cu bine, in mai puțin de o ora, in conditiile in care mereu se sfarsea ziua nerezolvand aceasta problema.
Trebuie sa mentionez faptul ca dimineața m-am rugat Maicii Domnului, rostindu-i acatistul bunei vestiri. Nu ma laud. Doar ii sfătuiesc parinteste pe toti, ca sa se roage in fiecare dimineață, pentru a avea spor si har in orice lucru pe care si-l propun credinciosii.
Mulțumesc, Doamne Iisuse! Multumesc, Maicuta noastra din Ceruri! Mulțumesc, Sfinte iubit!