Anonim: Minunile din viața mea datorita Lui Dumnezeu sunt nenumărate

Sunt o persoană puțin credincioasă, care din păcate ajunge să se roage doar in momentele de cumpănă iar apoi când ajunge sa fie totul bine, totul datorita Lui Dumnezeu, Maicii Domnului și Sfinților uita să mulțumeasca, sa dea Slavă.
Minunile din viața mea datorita Lui Dumnezeu sunt nenumărate, iar mijlocitorul meu, Sfântul Efrem m-a ajutat în permanență, la orice pas i-am cerut ajutorul mi-a răspuns, însă promiteam că voi spune minunile înfăptuite și mereu uitam sau eram prea leneșă că sa le scriu.
Doresc să va zic ultima minune care s-a întâmplat, urmând că în zilele următoare să povestesc despre celelalte. Fiind studenta la master în ultimul an, și având și loc de muncă îmi este foarte greu să învăț sa țin pasul cu toate și din păcate nu sunt o persoana prea silitoare. Așa s-a întâmplat și în această sesiune, pentru care nu m-am pregătit, o sesiune plina de proiecte chiar cu o zi înainte de examenul cel mare pentru care mai aveam atâtea lucruri de făcut am intrat în panica, fiindcă fix cazul individual nu am reușit să îl fac …și era ceva destul de greu , care nu este deloc în domeniul meu( lucrez și studiez in domeniul medical) , un proiect bazat pe marketing etc.
La început am avut momente de disperare pentru că s-au adunat foarte multe proiecte într-un timp scurt dar rugându-ma la Dumnezeu și Maica Domnului și Sfântul meu drag , Sfântul Efrem, acesta m-a ajutat și mi-a dat idei pentru lucrare.
Vă spun sincer, din disperarea și agitatia pe care o aveam, de unde nu știam despre ce este vorba și ce trebuie sa fac pentru că nu înțelegeam, m-a ajutat și după rugăciunea către Ei mi s-a limpezit și liniștit sufletul și am început să scriu și să îmi vina idei și veneau ideile și eram șocată că eu așa ceva nu mă mai gândisem înainte spre rușinea mea astfel am fost ajutată de fiecare data mereu scoasă din impas dar nu am reușit să zic minunile Sfinților.
Mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfântului Efrem cel Nou care m-au ajutat, și inclusiv in ziua examenului m-au susținut și m-ai ajutat sa îmi țin emoțiile sub stăpânire . Acum am aflat că am luat și nota maxima .
Slavă Domnului și Maicii Domnului și mulțumesc din suflet Sfântului Efrem care mijlocește mereu pentru mine necredincioasa
P.S. Sin pacate , mereu am promis Sfântului Efrem căDoamne ajută!
Sunt o persoană puțin credincioasă , care din păcate ajunge să se roage doar in momentele de cumpănă iar apoi când ajunge sa fie totul bine , totul datorita Lui Dumnezeu , Maicii Domnului și Sfinților uita să mulțumeasca, sa dea Slavă.
Minunile din viața mea datorita Lui Dumnezeu sunt nenumărate , iar mijlocitorul meu , Sfântul Efrem m-a ajutat în permanență, la orice pas i-am cerut ajutorul mi-a răspuns, însă promiteam că voi spune minunile înfăptuite și mereu uitam sau eram prea leneșă că sa le scriu.
Doresc să va zic ultima minune care s-a întâmplat , urmând că în zilele următoare să povestesc despre celelalte …. Fiind studenta la master în ultimul an, și având și loc de muncă îmi este foarte greu să învăț sa țin pasul cu toate ….și din păcate nu sunt o persoana prea silitoare. Așa s-a întâmplat și în această sesiune , pentru care nu m-am pregătit , o sesiune plina de proiecte…chiar cu o zi înainte de examenul cel mare pentru care mai aveam atâtea lucruri de făcut am intrat în panica, fiindcă fix cazul individual nu am reușit să îl fac …și era ceva destul de greu , care nu este deloc în domeniul meu( lucrez și studiez in domeniul medical) , un proiect bazat pe marketing etc.
La început am avut momente de disperare pentru că s-au adunat foarte multe proiecte într-un timp scurt dar rugându-ma la Dumnezeu și Maica Domnului și Sfântul meu drag , Sfântul Efrem, acesta m-a ajutat și mi-a dat idei ptr lucrare. Vă spun sincer, din disperarea și agitatia pe care o aveam , de unde nu știam despre ce este vorba și ce trebuie sa fac pentru că nu înțelegeam, m-a ajutat și după rugăciunea către Ei mi s-a limpezit și liniștit sufletul și am început să scriu și să îmi vina idei ..și veneau ideile și eram șocată că eu așa ceva nu mă mai gândisem înainte…spre rușinea mea astfel am fost ajutată de fiecare data…mereu scoasă din impas dar nu am reușit să zic minunile Sfinților.
Mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfântului Efrem cel Nou care m-au ajutat, și inclusiv in ziua examenului m-au susținut și m-ai ajutat sa îmi țin emoțiile sub stăpânire . Acum am aflat că am luat și nota maxima .
Slavă Domnului și Maicii Domnului și mulțumesc din suflet Sfântului Efrem care mijlocește mereu pentru mine necredincioasa .
P.S. Din pacate, mereu am promis Sfântului Efrem că voi spune minunile și ajutorul dat dacă mă ajută (îl condiționam eu pe Sfânt ) și din comoditate nu mai ziceam , de acum voi incerca sa scriu minunile Sfântului cu mine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *