Anonim: Ma rog sa ma vegheze mereu si necontenit sa imi indrume pasii si intr-o problema mai personala.

Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantul Efrem cel Nou pentru ca ma vegheaza, ma ocrotesc si imi indruma pasii. Pana anul trecut, in decembrie, am fost timp de un an si jumatate, detasata intr-un alt departament unde, desi mi-am dorit sa merg initial, la scurt timp am inceput sa dau de tot felul de greutati. De la stresul si presiunea foarte mare de a finaliza dosare, colegi seniori care se purtau foarte urat cu mine, pana la sefe care, desi la evaluarea de jumatate de an, mi-au dat un calificativ bun, ulterior, dupa doua saptamani, cand am revenit din concediu, mi-au schimbat calificativul cu „insuficient”.
Am fost foarte mahinta, suparata si descurajata ca acel calificativ de la jumatatea anului, imi va afecta calificativul de la sfarsit de an si implicit beneficiile pe care urma sa le primesc. Dar m-am rugat Sfantul Efrem si tuturor Sfintilor, sa mijloceasca pt mine in fata lui Dumnezeu, si sa ma ajute sa plec din acel departament si sa revin la departamentul din care plecasem initial sau sa imi gasesc in alt departament. In momentul in care se apropia sf perioadei pt care am fost detasata, sefele m-au intrebat dc vreau sa raman sau ma intorc in vechiul departament? Am raspuns ca vreau sa ma intorc in vechiul departament si, desi imi dadusera un calificativ prost, pt ca aveau nevoie de oameni, au incercat sa ma convinga sa raman, spunandu-mi ca este posibil ca, dece ma intorc in vechiul departament, sa mi se diminueze salariu si sa nu mai primesc niciun beneficiu.
Dar Dumnezeu si Sfintii m-au avut in grija lor si nu au permis sa se intample asta. La inceputulu lunii decembrie, m-am intors in vechiul departament, unde ma simt un pic mai putin stresata si recent am fost anuntata ca voi primi si niste beneficii care imi sunt foarte necesare. Vreau sa dau slava Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfanta Xenia, Sfantul Antonie cel Mare si tuturor Sfintilor care m-au ajutat, m-au ocrotit si mi-au luminat mintea si sufletul, sa iau deciziile pe care le-am luat. Ma rog sa ma vegheze mereu si necontenit sa imi indrume pasii si intr-o problema mai personala. Amin!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *