Anonim: Ma numesc Adrian și vreau sa mulțumesc Sfantului Mare Mucenic Efrem ca a apărut în viata mea și vreau sa vin cu noi marturii .

Ma numesc Adrian și vreau sa mulțumesc Sfantului Mare Mucenic Efrem ca a apărut în viata mea și vreau sa vin cu noi marturii . De când l-am descoperit pe Sfantul Mare Mucenic Efrem viata mea sa schimbat foarte mult. Ma rog la Sfant în fiecare zi și ma ajuta la tot pasul și are grija de mine. Nu de mult am avut covid cred ca a 4-a oara și ma ajutat sa trec cu bine prin boala. Am avut niște bătături la degetele de la ambele picioare de vreo 2 ani și nu scăpăm de ele câteodată ma dureau îngrozitor mam rugat la Sfantul Mare Mucenic Efrem sa ma scape de ele și ma scăpat. Am avut o erupție de hemoroizi îngrozitoare de mam speriat. M-am rugat Sfântului și m-a scăpat și de aceasta problema. Dacă nu găsesc ceva sau am nevoie de o rezolvare numai îmi îndrept gândul către Sfiant și el ma ajuta imediat.

Mi-am schimbat munca și ma rugam Sfântului sa fie totul bine și sa nu am probleme cu șeful. In a 3-a zi de munca vine șeful la mine și i-mi spune ca ii place de mine sint bun și da mina cu mine . Ma ajuta la tot pasul și fără a ma ruga lui . Este un Sfant grabnic ajutător și ii mulțumesc tot timpul ca are grija de mine și veghează asupra mea. Vreau ca anul acesta dacă va fi totul bine sa ajung în Grecia la mănăstirea lui ca să mă rog Sfantului și sa îi mulțumesc ca ma apară ma călăuzește și veghează tot timpul asupra mea. Credeți și Rugați-vă Sfinților ei au grijă de noi și ne ajută.