Anonim: L-am descoperit pe Sfantul Mucenic Efrem cel Nou acum 2 ani

L-am descoperit pe Sfantul Mucenic Efrem cel Nou acum 2 ani când trebuia sa rezolvam o problema judiciara care nu credeam ca se va rezolva vreodată, mi-se părea imposibil. M-am rugat la Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, i-am aprins candela și am citit Acatistul. Sfântul a venit în ajutor și s-a rezolvat problema intr-o ora am obținut actul de care aveam nevoie.Copilul meu trebuavea nunta planificata și ne era teama ca se vor închide localurile din nou…l-am rugat pe Sfantul Mucenic Efrem cel Nou sa ii ajute sa treaca cu bine nunta, î-au făcut nunta și la o zi după s-au închis localurile. Trebuia sa fac un examen ginecologic și test PapaNicolau și îmi era asa teama ca de multi ani nu am făcut.
Când eram la consult mi-a venit în minte rugăciunea Sfantul Mucenic Efrem cel Nou și a ieșit totul bine. Oriunde sunt simt ca este cu mine, ma ajuta în toate. Nepotica mea trebuia sa facă eco la sold .Doctor i-a spus ca are picioarele asimetrice. Parintii imediat au mers la radiografie, la un medic primar care era chiar la Spital în momentul acela. Fetita nu are nimi, este perfect sanatoasa. As putea sa scriu multe situații în care Sfantul Mucenic Efrem cel Nou a fost alaturi de mine și familia mea.
Ultima minune a fost când în zilele trecute mama a avut un AVC și s-a întâmplat ca eram lângă ea.In maxim 5 minute si-a revenit și nu a rămas cu sechele, cum nu s-ar fi întâmplat nimic. In acel moment simțeam ca Sfantul Mucenic Efrem cel Nou este cu mine, aveam multă putere. Multumesc Bunului Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantul Ierarh Nectarie, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou, Sfantul Nicolae, Sfantul Apostol Andrei, Sfantul Mucenic Mina, Sfantul pirifon.
Multumesc tuturor sfinților și tuturor puterilor cerești de tot ajutorul care îl primim mereu. Rugati-va cu încredere la Sfantul Mucenic Efrem cel Nou. Chemati-l în ajutor și acest sfant minunat nu va întârzia sa va ajute. Mulțumesc, Sfantul Mucenic Efrem cel Nou de tot ce faci pentru noi!