Anonim: Încep prin a spune ca Sfântul Mare Mucenic Efrem Cel Nou reprezinta o parte importanta in viața mea..

Încep prin a spune ca Sfântul Mare Mucenic Efrem Cel Nou reprezinta o parte importanta in viața mea, El este singurul meu prieten care ma ajuta atunci când am nevoie de sprijin, este singurul care nu ma judeca si ma ajuta indiferent de situație. Minunile pe care Sfântul Efrem le-a făcut pentru mine sunt foarte multe, dar vreau sa mărturisesc cum Sfântul Efrem ma ajuta sa scap de fricile mele si ma ajuta sa vad cât de frumoasă este această viață.
Viața mea este ca o trestie bătută de furtuna neliniștilor, a fricilor si a anxietăților, ma confrunt cu aceste stări de frica, neliniște si stări anxioase, este foarte greu ca si cea mai mica parte de liniște pe care o mai ai sa ții se ducă la cea mai mica frica, insă eu ma rog la Sfântul meu drag sa ma ajute, sa mi dea putere si sa fie lângă mine in aceste momente, ma rog la Sfântul ajutător sa scap de aceste frici si sa ma bucur de viata asa cum este. Sfântul Efrem s-a arătat grabnic ajutător si este alături de mine, iar aceste stări trec ca prin minune și încep sa mi recapăt liniștea sufletească.
Ma rog la Sfântul Efrem sa mi lumineze mintea si sufletul si să ma bucur de minunile vieții.
Îti mulțumesc Sfinte Părinte Efrem din tot sufletul meu ca ai apărut în viata mea ca o raza de soare, ca mi ai luminat sufletul si m-ai scos din întuneric! Vino cu bunătatea ta dumnezeiasca, curăță si îndepărtează-mi gândurile, ca sa nu mi se mai afunde in mocirla fricilor si a anxietăților!
Sfinte Efrem îți mulțumesc ca exiști in viața mea, rugați-vă la Sfântul Efrem!
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, ale Sfântului Efrem cel Nou si ale tuturor Sfinților, miluiește-ne si ne mânuiește pe noi.