Anonim: Încep prin a spune ca de când l-am descoperit pe Sfântul Efrem viața mea s-a schimbat radical. Pentru mine Sfântul Efrem reprezinta o parte din viața mea

Încep prin a spune ca de când l-am descoperit pe Sfântul Efrem viața mea s-a schimbat radical. Pentru mine Sfântul Efrem reprezinta o parte din viața mea. În martie 2021 am descoperit ca am un nodul tiroidian, de când am aflat aceasta veste m-am temut cumplit sa nu fie vorba de cancer. Făcând a doua ecografie tiroidiana, apoi am mers cu ea la medicul meu endocrinolog, acesta mi-a zis ca am nevoie de operatie de urgenta, ma programase pe 29 noiembrie la operatie. Am fost devastata și nu știam unde sa ma orientez pentru ca trebuia sa ma operez cât mai repede ca să nu fac alte complicații. Singurul sprijin al meu in acele momente era Sfântul Efrem care m-a ajutat și s-a arătat grabnic ajutător pentru mine păcătoasă.
Am început sa vorbesc cu o fata iar aceasta mi a recomandat un medic chirurg, am fost la spital la acest medic , fiind programata la operatie. A doua zi de la programare m-a sunat medicul meu endocrinolog la care am fost programata în noiembrie spunându-mi ca ma programează pe 20 august la operatie, în acel moment am fost extrem de fericita, bineînțeles ca am rămas pentru operatie la medicul meu endocrinolog.

M-am rugat la Sfântul Efrem din tot cugetul meu sa ma ajute sa trec peste aceasta perioada grea, am fost și la Manastirea Radu Voda sa ma rog la Sfintele Lui moaște, îi citesc acatistul în fiecare zi. A venit și ziua operației în care Sfântul Efrem mi-a fost alături și m-a ajutat sa trec cu bine peste operatie. În spital singura mea liniște a fost Sfântul Efrem.

Operația a decurs bine, m am simțit bine după operație, după o săptămână de stat în spital am venit acasă, am fost foarte fericita sa fiu din nou cu familia mea. Pe 15 octombrie trebuia sa mi iau rezultatul histopatologic. M-am rugat la Sfântul Efrem sa ma ajute sa nu fie vorba despre cancer, am așteptat cu sufletul la gura rezultatul. A venit și ziua de 15 în care am fost la spital sa mi iau rezultatul…Sfântul Efrem a avut mila și de mine și m-a ajutat sa nu am cancer, când doctorul mi a zis ca nu este vorba despre nicio celula canceroasa am rămas șocată, eram extrem de fericita.
Îi mulțumesc Sfântului Efrem din tot sufletul meu ca m-a ajutat și ca am trecut cu bine peste toată această perioadă grea, ii mulțumesc Sfântului Efrem ca este alături de mine și ca a apărut în viața mea ca o raza de soare, îi multumesc Sfantului Efrem ca este alături de mine și de familia mea, îți mulțumesc pentru tot ajutorul primit Sfinte Părinte Efrem!

Rugați-vă la Sfântul Mare Mucenic Efrem Cel Nou!
Bucura-te ,Sfinte Părinte Efrem, de-a pururi fericite!