Anonim: Ii Mutumesc din tot sufletu Sfantului Efrem pentru minune si tot ajutorul primit!

Vreau sa marturisesc minunea ce am avut-o de la Sfantul Efrem cel Nou in 2019 si imi cer iertare Sfantului Efrem ca nu am publicat minunea pana astazi. Suntem in Anglia iar in 2019 nu mai tin minte luna m-au chemat pentru scan, dupa 3 zile de la scan primeste sotul un telefon de la spital ca copilul are 80 sau 90 la suta sindrom daun si mi-a facut programara sa i-mi vorbeasca de acest sindrom daun si sa i-mi i-a analiza din lichid. Pana sa merg la programare pentru analiza am sunat-o pe cumnata mea si i-am zis la care ea i-mi zice citeste din Acatistul Sfantului Efrem ce vrei tu care ti l-am dat cand ai fost in tara. Am citit minunile Sfantului Efrem si l-am rugat sa nasc copilu sanatos si i-am promis ca daca se va naste satos o sa-i pun numele Sfantului.
Iar cand am mers la spital pentru analiza (amionaciza ) aceasta analiza se facea cu un ac mare il introducea in burta pe viu si lua lichid, era gratis aceasta analiza eu cand am auzit ca trebuie sa i-mi bage acul de siringa sa ia lichid. M-am ingrozit si am intrebat alta varianta aveti si mi-au spus da dar trebuie sa platiti 500£ si am acceptat sa platesc deorece i-mi era forte frica de acul acela mare.
Dupa o saptamana, ne suna si ne-a spus copilul se va naste sanatos nu este niciun risc sa aive sindrom daun. Pe 9 aprilie 2020 am nascut o fetita perfect sanatoasa si cu numele Maria Efremia. Ii Mutumesc din tot sufletu Sfantului Efrem pentru minune si tot ajutorul primit!