Anonim: Dumnezeu are grija de toata lumea!

Sfinte Efrem cel drag si iubitor, grabnic ajutator, ma tin de mult sa scriu poveste mea si ajutorul primit, dar acum m-am hotarat sa le spun tuturor cum am fost ajutata:

Avand probleme de sanatate cu sotul meu, mergem foarte des la biserica, am visat cum mi-am intrebat duhovnicul cand vom mai scapa si noi de aceste probleme? Preotul mi-a zis sa învăț „Legile Sfantului Efrem”. A doua zi cand m-am trezit am început sa caut pe internet ce legi are Sfantului Efrem si mai ales ce minuni face ca nu m-ai auzisem de acest Sfant decat pe la predici la biserica.

Bineînțeles ca m-am apucat de citit acatistul Sfantului si am cautat ce biserici sunt in oras cu Sfantul si chiar am gasit, unde mergem mereu la Paraclis. Dupa aproximativ 3 luni ajutorul Sfantului EFREM ( si al tuturor Sfintilor la care noi ne rugam si Maica Domnului cu Fiul Său), s-a facut prezent.

Pe parcursul unui an am incercat o interventie pentru totul meu de vreo 5 ori dar fara reusita. Dupa rugăciunile Sfantului Efrem am primit ajutorul! A fost o interventie nu necesara foarte necesară, ca altfel avea dureri in fiecare zi. Sfinte Efrem multumesc si te iubesc pentru tot ajutorul si toata ascultarea. Nu incetati sa va rugați!! Dumnezeu are grija de toata lumea! Va doresc multa sanatate tuturor. C-am lunga povestea dar sper sa va fie de folos