Anonim: Dragul meu Sfant Efrem, scriu aceasta marturisire sub forma de scrisoare, pentru ca astazi (si tot timpul!), te-am simtit langa sufletul meu!

Dragul meu Sfant Efrem, scriu aceasta marturisire sub forma de scrisoare, pentru ca astazi (si tot timpul!), te-am simtit langa sufletul meu! Cu lacrimi pe obraz si in suflet, i-au iconita cu Sfantul Efrem, ca sa-i povestesc si de multe ori adorm cu ea in brate. Atunci se intampla ceva cu adevarat deosebit si minunat! Pur si simplu, Simt ca ESTE cineva acolo, este tot timpul cu mine, langa mine! Este prietenul meu! Pur si simplu sa il Simt! Am simtit ca NU sunt singura!

Multumesc Maicutei Domnului și Sfântul Efrem pentru ca mi-au dat liniște în suflețelul meu rănit de mai bine de un an în care am simtit multă neliniște, frustrare, frică, deznădejde, tristete, supărare, depresie datorita unei relatii nepotrivite în viata mea. Totul a început dintr-un joc, amiciție, prietenie și în final relatie toxica părerea mea. Era un băiat bun, simplu, credincios, dar mai târziu am realizat ca nu este ceea ce am crezut. Eram convinsa ca Sfantul Efrem l-a trimis în viata mea, dar nu pentru un viitor impreuna ci pentru o lecție. Lecție care încă nu știu pentru ce este, dar o sa aflu curând, poate în momentul când v-a apărea in viata mea un băiat potrivit pentru suflețelul meu. Sfântul Efrem și Măicuța Domnului o sa-l aducă în viata și în suflețelul meu sunt convinsa! O sa ma vindec de asa multa neliniște, tristete si o sa fiu implinita și bucuroasa!
Alta marturie din 02.02.2022

Sfante Efrem roaga te pentru mine pacatoasa pentru ca am sufletelul asa ranit si trist, inca nu am reusut sa ies din experienta mai sus mentionata. Baiatul si a refacut viata este intr o relatie noua iar si eu inca sufar. Te rog sa fii alaturi de mine sa ma vindec si sa mijlocesti pentru mine sa mi trimita Dumnezeuzeu un baiat potrivit pentru sufletelul meu! Promit sfinte Efrem ca o sa vin la tine la manastire la NeaMakri, dupa ce se ridica restrictiile.