Anonim: Doresc sa impartasesc si eu niste minuni petrecute cu mine in urma rugaciunilor catre Sfantul Efrem cel Nou.

Doamne ajuta! Doresc sa impartasesc si eu niste minuni petrecute cu mine in urma rugaciunilor catre Sfantul Efrem cel Nou.
In prima, m-a ferit de pericole cand a trebuit sa calatoresc noaptea intre doua orase cu maxi-taxi. Pe drum spre statia de microbuze, am trecut pe langa persoane mai dubioase, chiar si un caine foarte mare si am ajuns cu bine cand trebuia sa plece masina. Insa spre uimirea mea, nu mai era niciun alt calator in acea cursa seara tarziu, asta insemna ca eram doar eu cu soferul. Initial am vrut sa refuz, sa dau inapoi, insa parca nu am avut curaj sa plec sa caut alta modalitate de transport atunci. Tot drumul, desi ma temeam ca vom prinde blocaje sau ca persoanele care conduceau (au fost 2 soferi in fata) vor fi de neincredere, m-am rugat Sfantului Efrem si Sfantului Inger Pazitor si drumul a fost lin, fara vreun incident si m-au si lasat foarte aproape de casa.
Apoi, tot inainte de o calatorie spre casa, telefonul meu nu mai recunostea cartela SIM si nu puteam comunica nici prin internet, nici prin mesaj sau apel cu nimeni. Am incercat sa repornesc, am incercat chiar sa scot cartela si sa o reintroduc, fara succes, nici nu am putut deschide telefonul, asa ca am facut cruce peste el, chemandu-l pe Sfantul Efrem si am mai oprit si repornit o data telefonul, iar de data aceasta si-a revenit si nu a trebuit sa mai merg la service, intrucat aveam tren curand si am putut prinde cursa.
Ultima minune este legata tot de calatorit, de data aceasta de un bilet de tren, in aplicatia mobila imi aparea ca s-au incasat banii, insa nu primeam mesajul de confirmare cu locul si trenul. M-am rugat Sfantului Efrem sa nu se piarda tranzactia, sa nu platesc de doua ori banii, si dupa ce am restartat tot, am primit si confirmarea de plata.
Desi par lucruri mici, consider ca este foarte important sa recunoastem ajutorul Sfintilor si in acestea, nu doar in cele pe care le consideram noi mari, pentru ca Sfintii lucreaza delicat si atent in fiecare clipa si maruntis ale vietii noastre. Slava Domnului ca avem sa prieteni deosebiti – Sfintii. Multumim, Sfinte Parinte Efrem!