Anonim: Doamne ajuta, vroiam sa multumesc si eu continuu Sfantului Efrem cel Nou si Sfantul Nectarie pentru ajutorul si protectia date mie si celor dragi.

Doamne ajuta, vroiam sa multumesc si eu continuu Sfantului Efrem cel Nou si Sfantul Nectarie pentru ajutorul si protectia date mie si celor dragi. Am avut anumite incercari in ultimii ani – prin moartea mamei si a fostului meu prieten, prin boala tatalui meu si am primit ajutor continuu si minuni. In primul rand le multumesc ca prin mijlocirea lor bunul Dumnezeu m-a tinut sanatoasa si puternica sa pot accepta si trece prin asa incercari. A doua minune este faptul ca am reusit sa pot lucra din tara si sa am grija de tatal meu cand a facut covid, el fiind cu o boala imunitara si probleme la inima- salvarea lui a fost o minune si faptul ca eu nu am facut covid ingrijindu-l.
 
A treia minune a fost ca dupa ani de procese tatal meu a castigat Si avand de incasat niste transe – prima a primit -o de ziua lui Si a doua de ziua mea. A patra minune a fost saptamanile acestea cand tatal meu a avut iar un picior umflat Si s- a speriat gandidu-se ca e o noua flebita – bunul Dumnezeu Si dragul Sfant Efrem a facut posibila venirea mea in Bucuresti pentru a merge cu tata la medic plus pentru a reusi sa merg la manastirea Radu Voda de ziua lui pe 5 mai la taina Sfantului Maslu. Rezultatele tatalui meu nu au indicat flebita, a.I. tratamentul folosit e pentru o posibila problema dermatologica.
 
Am fost in ultimii doi ani acasa la Sfantul Nectarie si la Sfantul Efrem cel Nou in Grecia – de 3 ori si voi continua sa merg- energia simtita si pacea pe care o dobandesc sunt minuni. Va multumesc dragi Sfinti, multumesc bunului Dumnezeu, Domnului nostru Iisus si maicii Domnului pentru toate minunile si ii rog sa imi lumineze mintea si sa ma calauzeasca in continuare pentru a imi intemeia familia mea crestin ortodoxa si a fi sanatosi, cu bunastare si a reusi in tot ce e de folos.
 
Voi reveni sa marturisesc in continuare minunile cu care sfintii ma binecuvanteaza. Doamne ajuta si miluieste.