Anonim: Doamne ,ajuta! I-am promis Sfântului Efrem că îi voi mulțumi și public pentru ajutorul acordat.

Doamne ,ajuta! I-am promis Sfântului Efrem că îi voi mulțumi și public pentru ajutorul acordat. Acum vreo două săptămâni așteptam o factura care trebuia predată urgent doar că se stricase sistemul firmei care trebuia să ne dea factura. După o săptămână de așteptat am zis sa îl rog din tot sufletul pe Sfântul Efrem sa rezolvam cu factura. Deși până îl acel moment știam că sistemul nu funcționează după 3 ore de la citirea acatistului cu credinta și nadejde am primit factura.

Recent am ajuns la Bari, Italia acolo unde se afla un alt sfant drag, Sfantul Nicolae. Totul a decurs bine dar la întoarcere nu a mai venit autocartul Atlasib in statia din Bari. Motiv: nu figuram in sistem pentru că a fost un hecar care le-a distrus baza de date. Am stat de la 1 dimineața până la 4 dimineața în stradă, așteptand autocarul Atlasib. Daca va întrebați de ce am mers cu ei, ei bine nu am găsit avion în aceasta perioada din Cluj, noi fiind din Sibiu, am ales firma Atlassib pentru că are sediul în Sibiu, neștiind ce condiții mizere sunt in autobuz și ce comportament insolent au șoferii.

Revin la ajutorul Sfântului Efrem și a Sfântului Nicolae. Stand în miezul nopții pe stradă, au trecut pe langa noi diverse grupuri și oameni aflați în stare de ebrietate, ne-au ferit Sfinții nostri dragi de tâlharii și alte necazuri. Apoi dimineața intr-un final s-a dus cineva la firma Atlassib din Sibiu și astfel am vorbit cu ei și au zis că în Bari nu avem nicio șansă să mai vina vreun autocar de la ei. Minunea s-au produs pe la ora 8.15 dimineață când ne-au confirmat că sunt doua locuri din Padova. Problema era că noi ne aflam in sudul Italiei și Padova este în nord. Dar acum sa vedeți cum lucrează Dumnezeu. La 8.30 era un tren din Bari spre Padova. Va spun că am ajuns la timp să cumparam bilete și să ajungem cu bine in Padova, reușind să luăm autocarul spre Romania.

A fost o experiență urâtă din care am ieșit cu bine cu ajutorul rugăciunii.

Cu nădejde curata vom birui raul.