Anonim: Cuvintele sunt prea sărace si prea putine in a-i putea mulțumi Domnului

Cuvintele sunt prea sărace si prea putine in a-i putea mulțumi Domnului, pentru revărsarea dragostei si milei Lui asupra mea si a celor pe care ii port in rugăciune ! Si asta se datorează Măicuței Sfinte, Sfântului Efrem, grabnic ajutător si tuturor sfinților la care m-am rugat, mijlocind pentru mine si cei dragi la Tronul Ceresc.
De când l-am descoperit pe Sfântul Efrem, in viața mea s-au întâmplat cele mai minunate minuni… una dintre ele este bebe Efrem.
I-am promis Sfântului drag ca dacă îmi ajuta bebelușul sa fie sănătos si sa ii iasă bine analizele voi da mărturie si despre aceasta minune. Ca sa ma înțelegeți mai bine, eu am virusul b iar la naștere desi riscul ca bebele sa ia acest virus de la mama este mic, el exista acolo… m-am rugat puterilor cerești ca puiutul meu la naștere sa nu îl ia si așa s-a si întâmplat însă la câteva zile de la naștere in încercarea de a reuși sa alăptez, puiutul meu mi-a făcut o rana din care a țâșnit sânge…am început sa plâng de teama ca s-a infectat cu virusul, însă acest Sfânt mărinimos si iubitor a făcut o minune ca bebelușul meu sa nu se fi contaminat, analizele au ieșit negative…rugați-va si nu deznădăjduiți, Sfântul Efrem e mereu lângă noi si nu lasa ruga noastră fără răspuns. Doamne ajuta, tuturor !