Anonim: Cu 2 facultati in paralel, am ales sa ma inscriu si la scoala de soferi – nu stiu daca a fost cea mai inspirata alegere

Cu 2 facultati in paralel, am ales sa ma inscriu si la scoala de soferi – nu stiu daca a fost cea mai inspirata alegere, avand in vedere faptul ca programul meu este asa incarcat. Ma straduiam, la sfarsitul zilelor pline, sa mai fac 1-2 chestionare pentru examenul teoretic si majoritatea le picam cu 20 din 26. Inainte cu o saptamana de examen, cred ca Sfantul Efrem mi-a descoperit o metoda de invatare cu care m-am mobilizat si am lucrat toate cele 45 de chestionare(faceam si 11 pe zi, nu voiam sa pic examenul) de pe site-ul de pe care invatam, si anume: parcurgeam chestionarul, iar la final, cand site-ul imi arata unde gresisem, eu faceam captura de ecran(de pe telefon) la intrebarea gresita si raspunsul care trebuia dat.
Asa ca, la final, in ziua examenului, m-am prezentat si am asteptat randul meu rasfoind printre imagini pentru a putea retine raspunsurile corecte si la intrebarile la care initial gresisem. Am fost chemata la calculator, m-am rugat si…am inceput. Spre groaza mea, nu prea stiam la primele 3 intrebari, asa ca le-am lasat pe mai tarziu. Am acumulat destul de repede 3 greseli, mai aveam doar 1 disponibila si o ultima intrebare la care…nu eram sigura! M-am rugat in gand si am raspuns ce am simtit ca ma ghideaza Sf. Duh si Sf. Efrem. Ecranul s-a schimbat si, la scurt timp…s-a inverzit!
Fusesem admisa la sala! A fost o usurare atat de mare si o confirmare a faptului ca Sfantul mi-a fost alaturi, asa ca acum ma pregatesc de oras.
P.S. Tot Sfantul Efrem mi-a inspirat sa spun in gand rugaciunea: „Sfinte Efrem, alege-mi tu intrebarile si raspunsurile”. Nimic nu e intamplator, rugati-va cu credinta si indrazniti. Doamne ajuta si multumesc tuturor Sfintilor si celor care mi-au fost alaturi.