Anonim: In calitate de enoriaș crestin-ortodox doresc sa marturisesc și eu o minune a Sfântului Efrem cel nou.

In calitate de enoriaș crestin-ortodox doresc sa marturisesc și eu o minune a Sfântului Efrem cel nou. La începutul lui martie un prieten de-al meu s-a simțit foarte rău crezând ca o sa cheme ambulanța având o criza de durere de rinichi sau de la bilă, care nu se estompa nici ziua, nici noaptea. Mi-a zis de problema lui, iar eu între timp am citit acatistul Sfântului Efrem cel nou. L-am și visat pe acest Sfant Efrem tot in aceasta perioada. Era alura lui doar ca era îmbrăcat în alb complet. Și mi-am dat seama ca m-a vizitat. Deși nu a spus nimic, doar era undeva mai departe și ma privea am fost sigura ca am fost vizitata de acesta.

Prietenul a fost la doctor si la ecografie și i-a zis ca are pietre la rinichi ce vor trebui operate destul de rapid, dar ca să vadă mai exact l-a trimis și la un consult la computer tomograf. A fost programat în 2 săptămâni (din cauza corona), iar la citirea rezultatelor doctorul i-a spus ca nu are nici urma de asa ceva. Cu ceva timp înainte, între primul control (ecografie și CT) nu a mai avut crize decât niște ușoare dureri în zona, iar acum nu mai are absolut deloc dureri. Nevenindu-i sa creadă, s-a dus cu analizele și la alt doctor ce a confirmat același lucru ca e perfect sănătos.

Mulțumesc Sfântului Efrem cel nou ca ne-a ajutat aproapele și ca acum este totul ca înainte : perfect sănătos.

Doresc ca toată lumea sa aibă încredere în Sfinții noștri ce lucrează necontenit pentru noi prin minunile lor ca să fim sănătoși. Important e doar sa le cerem ajutorul și sa credem.

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi păcătoșii.