Anonim: Buna ziua, încep prin a spune ca Sfântul Efrem a devenit prietenul meu cel mai bun.

Buna ziua, încep prin a spune ca Sfântul Efrem a devenit prietenul meu cel mai bun.
In urma cu 5 ani, am pierdut 2 sarcini din diferite motive, ceva nu era in regula dar nu se știa ce anume. Aveam dintr-o pura întâmplare o carte cu rugăciuni, cartea Sfântului Efrem, îmi era atât de drag, am zis in acel moment, dacă voi aveam vreodată un băiețel se va numi Efrem și va fi frumos ca acest Sfânt. La scurt timp in luna mai am rămas însărcinată, sarcina cu probleme, m-am internat de la începutul sarcinii, dar nimeni nu ne dădea nici-o șansa.
Îmi luasem in bagajul de spital cartea cu rugăciuni al Sfântului Efrem, pe care zi și noapte, secunda de secunda o citeam. Pe data de 5 mai, atunci când se sărbătorește Sfântul Efrem, eram programată la ultimul control pentru a decide dacă se va face întrerupere de sarcina. Spre mirarea tuturor, copilul era perfect sanatos, nu avea nici-o problema, iar sarcina a decurs normal, timp de 9 luni am tocit genunchii pentru a mulțumii pentru minune Sfântului zi și noapte .
Acum minunea este in brațele mele , deși aflasem ulterior ca va fi băiat, nu am avut nici un dubiu ca voi avea un Efrem al meu. Minunea mea are 4 ani și este un copil sanatos, deștept și frumos. Este Efrem al meu ! Și ii voi mulțumii mereu pentru aceasta minune Sfântului, care ne ocrotește casa și familia! Sfântul Efrem face zi de și parte din viața noastră și el mereu își face simțită prezenta! Mulțumesc Sfântul Efrem și mulțumesc Doamne și Maica Domnului pentru tot ce am.