Anonim: Bună ziua, aș dori să vă povestesc și eu minunea care mi-a oferit-o Sfântul Efrem.

Bună ziua, aș dori să vă povestesc și eu minunea care mi-a oferit-o Sfântul Efrem. Foarte foarte mult timp am încercat să rămân însărcinată, am fost cu soțul pe la diferiți medici, tratamente și nici un rezultat. La un moment dat am hotărât cu soțul să plecăm în străinătate pentru a putea beneficia de mai multe analize care erau gratuite în străinătate,iar la noi erau foarte foarte scumpe. Zis și făcut, am ajuns în străinătate,ne-am găsit chirie , loc de muncă și chiar ne-a ajutat cineva telefonic pentru a ne face o programare la clinica de specialitate.
Fusesem programați undeva peste 3-4 luni de la luna in care am telefonat la clinică; și am hotărât eu să caut pe internet ce Sfânt ajută mult pentru îndeplinirea acestei dorințe și am văzut că Sfântul Efrem cel Nou. M-am hotărât să citesc Sfântul Efrem timp de 40 zile și înainte de a începe să citesc am zis :” Doamne Dumnezeul meu , faca-se voia Ta, dacă Tu Doamne vrei să îmi dai acest copil bine, dacă nu, Tu știi Doamne ce e cel mai bine , iar dacă ajutorul Tău Sfantul Efrem îți aduce rugăciunea mea și o îndeplinește și v-a fi să fie , copilul v-a purta numele sfântului”.
Am terminat de citit cele 40 de zile, a mai trecut un timp și am ajuns la ziua programări de la clinică și aflasem că am rămas însărcinată pe cale naturală, DA , Dumnezeu există, DA , Sfântu Efrem îți ascultă ruga și îți duce rugile la Bunul Dumnezeu, DA , Fecioara Maria este alături de tine să duci sarcina la bun sfârșit, DA, MINUNILE EXISTĂ. Astăzi am o minunăție, o divinitate, o binecuvântare de fetiță care-i poartă numele Sfantul Efrem cu bucurie .
Mulțumim Ție Doamne Dumnezeul nostru pentru Tot, Mulțumim Ție Sfantul Efrem, Mulțumim Ție Fecioara Maria, Mulțumim Ție Iisuse Fiul lui Dumnezeu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *