Anonim: Binecuvântări Sfinte dragi noștri dragi prin Sfânta și Dumnezeiasca Lui Lumina..

Doamne minune Dumnezeiasca ai săvârșit și cu acum cu scumpa și binecuvântată mea familie în toată aceasta Perioada de Sfinte si Dumnezeiești Sărbătorii Măicuța noastră Preasfanta Fecioară Maria și toată ceata cereasca de Sfinții care sau rugat pentru sănătatea comorii sufletului nostru mama noastră.

Prin Sfintele rugăciuni pe care le-a Înălțat scumpul nostru Duhovnic Grigorie si Sfântul Înger în trup Ioan Botezatorul Nicolae Nectarie Efrem cel Nou Ioan Rusul Arsenie Boca Serafim de Sarov si toți Sfinții comori cerești a Raiului Preasfant pe acest pământ. Nu am cum sa nu ma minunez de ce minuni Dumnezeiești avem parte și trăim cu adevărat în aceasta perioada Doamne cu scumpa mea mama și toți îngerii care ne sunt alături prin Sfinte rugăciuni după anemia destul de mare care a avut-o și cum în maxim 4 zile după ce a făcut internata fiind perfuzii și cât de minunat s-a potrivit sângele din spital în transfuzii pentru comoara cea mai Sfânta si scumpa pe acest pământ mămica noastră.

Binecuvântări Sfinte dragi noștri dragi prin Sfânta și Dumnezeiasca Lui Lumina a iubirii sa va călăuzească sufletele spre Împărăția cerurilor a Raiului Preasfant.