Anonim: Astăzi mă rog și mulțumesc pentru toate darurile minunate trimise către mine de Tatăl Ceresc,

De n-aș fi cunoscut viețile sfinților, de multe ori aș fi căzut în deznădejde, însă datorită lor am putut răbda și eu mai mult.” – Părintele Sofronie Saharov
Astăzi mă rog și mulțumesc pentru toate darurile minunate trimise către mine de Tatăl Ceresc, cu Bunătate și cu Dragoste, prin Sfinții Săi…Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Ioan Botezătorul, Sfântul Spiridon, Sfântul Nicolae, Sfântul Antonie cel Mare, Sfântul Mina, Sfântul Calinic de la Cernica, Sfântul Ioan Rusul, Sfânta Cuvioasă Parascheva. Nu în ultimul rând mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos si Măicuței Sale.
In ianuarie am avut un accident de mașină având coloana fracturată. Când am ajuns la spital, exact deasupra patului era o iconiță a Maicii Domnului,(era singura iconiță din salon), atunci am știut că nu sunt singură și că voi fi ajutată. Și chiar am fost…am mers la operație senină, fără frică, deși am și probleme cardiace. In urma operației m-am ales cu 2 tije, 4 șuruburi și 2 vertebre cimentuite. La o lună după operație mergeam singură prin casă. Mă trezeam in fiecare zi și -mi spuneam: „Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi din ce in ce mai bine!” Acum 2 săptămâni am fost la control, iar doctorul când m-a văzut mi-a spus să-mi fac o cruce mare și să mulțumesc bunului Dumnezeu. Este adevărat, am încă dureri, dar sunt sigură că vor trece cu timpul, important pentru mine este că pot merge.
Rugați-vă neîncetat și nu vă pierdeți încrederea!
Mulțumesc încă o dată sfinților mei dragi care nu s-au ferit să-mi ofere și nu m-au întrebat dacă merit sau nu . Lângă Ei mi-au crescut aripi și…”zbor”. Doamne ajută!