Anonim: Aș dori să vă împărtășesc și eu câteva din minunile Sfântului Efrem cel Nou pe care le-am trăit.

Aș dori să vă împărtășesc și eu câteva din minunile Sfântului Efrem cel Nou pe care le-am trăit.

1. Sfântul Efrem m-a ajutat la examenul de licență. Deși nu stăpâneam materia și mă așteptam la o notă micâ, cu ajutorul Sfântului am luat aproape 9,50. Eram foarte speriată, dar chiar inainte de examen (prin purtarea de grijă a Sfântului) mă uitasem pe un subiect identic.

2. Sfântul Efrem m-a ajutat să am o locuință. Părinții mei mi-au dăruit un apartament iar când m-am dus să semnez actele, în acel birou era pe perete icoana Sfăntului Efrem cel Nou.

3. Sfăntul Efrem cel Nou m-a ajutat să iau titularizarea și definitivatul deși eu nu m-am străduit cu învâțatul așa cum ar fi trebuit.

Îi mulțumesc din suflet Sfântului Efrem cel Nou pentru ajutorul știut și neștiut și îl rog să mă ierte pentru că nu am scris mai devreme și nu am fost destul de recunoscătoare. Nădăjduiesc că Preasfânta Treime, Maica Domnului, Sfântul Efrem și toți Sfinții îi va ajuta pe cei care au de trecut examene sau au diferite încercări și nevoi.Sfântul Efrem cel Nou este un sfânt minunat și un adevărat prieten. Îmi pun toată încrederea că ne va ajuta și de acum înainte, în toate cererile cele de folos spre mântuire.

Îți mulțumim, Sfinte Părinte Efrem cel Nou!