Anonim: Am îndrăznit să vă scriu, pentru a mărturisi minunile făcute de Sfântului Mare Mucenic Efrem

Am îndrăznit să vă scriu, pentru a mărturisi minunile făcute de Sfântului Mare Mucenic Efrem şi doresc ca şi eu să îi mulțumesc Sfântului pentru toate, prin a mărturisi minunile sale din viaţa mea.
În anul 2023, 7 octombrie, am avut un vis în care preotul meu duhovnic mi-a spus:
– “Andreea, de ce nu te rogi Sfântului Mare Mucenic Efrem? Atâta de greu îți este să i te rogi? “
În dimineața aceea am căutat pe internet, pe Doxologia, o rugăciune a Sfântului Mare Mucenic Efrem deoarece nu avusesem nicio carte a Sfântului și de atunci în fiecare zi îi făceam rugăciunile și acatistul.
În acea perioadă eram foarte tulburată, deznădăjduită, fiind într-o relație cu multe neînțelegeri, eu îmi doream căsătorie, dar știam ca nu mai pot continua relația respectivă să ducă spre căsătorie. Până atunci țineam post, mă rugasem foarte mult.
După 2 săptămâni de la acel vis am reușit să închei acea relație.
M-am întors acasă, iar sora mea avea cartea Sfântului, am citit-o, continuat să mă rog Sfântului pentru liniște și pace sufletească, neîncetat, începusem să fac și rugăciunea de căsătorie a Sfântului Efrem cel Nou, iar după un timp am cunoscut un băiat, cu care urmează să mă căsătoresc, acesta fiind născut pe 5 mai, exact când este prăznuit Sf Efrem cel Nou.
Dupa 2 luni, am primit cadou, de la o prietena foarte buna, o icoană cu Sfântului Mare Mucenic Efrem. Mare bucurie a fost pentru mine.
În acea zi când am primit icoana, a fost duminică, după Sfânta Liturghie la care am fost la o altă biserică, mergând spre casă , trecusem pe lângă Catedrala și chiar mă gândisem “ Păcat ca nu am bani la mine pentru a-mi cumpăra icoană cu Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, o voi lua în altă zi”.
Dar icoana era deja pregătită pentru mine de prietena mea.
Tot atunci mi-am dat seama ca eu in urma cu câțiva ani, mai exact în 2017, am ajuns în Grecia, la Nea Makri, la Sfânt acasă, ceea ce a însemnat pentru mine o bucurie imensă.
Pentru mulţi, acestea vor fi doar coincidenţe, însă eu stiu şi dau mărturie că toate au fost minunile Sfântului Efrem care, de câte ori l-am chemat în ajutor, mereu m-a ascultat. Celor care veţi citi aceste rânduri, vă spun cu mâna pe inimă că, dacă vă veţi ruga Sfântului Efrem, el va mijloci mereu pentru voi înaintea Bunului Dumnezeu şi vă va ajuta mereu. Mulţumim, Sfinte Efrem, pentru toate, ştiute şi neştiute! Amin! Doamne miluiește!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *