Andreea: Sper sa ma ajute sfantul in problema mea si am sa revin cu marturie.

Am descoperit pagina dumneavoastra acum 3 saptamani exact cand am început să citesc acatistul. Recunosc pana atunci nu ma rugam Sfântului, auzisem dar nu stiu, nu m-am rugat Sfântului poate asa in treacăt…si putin. Recunosc, ca ma rog de 3 saptamani zilnic si ii citesc acatistul. Nu stiu cum se face ca eu nu citesc niciodată atât ca ma descurajez. Recunosc de asemenea ca nu l-am început asa fara o dorință, ci pentru a primi ajutor într-o problema care ma macină tare. Vroiam sa multumesc ca puneti minunile pe site pentru ca eu de 3 saptamani cand ma descurajez intru si citesc minunile si imi spun daca i-a ajutat pe altii, mă ajută sau o sa ma ajute si pe mine..cam asa.

Eu cred ca nu prea stiu cum sa ma rog , ca ma uimesc si ma bucur cand vad ca pe altii ii ajuta grabnic…mi-ar plăcea să mă ajute si pe mine grabnic. Oricum multumesc ca publicati mărturii, si sper sa fiu si eu printre oamenii fericiți care sa dea mărturie legata de ajutorul sfântului intr-o problema mare. O mica minune ar fi ca am primit pe strada întâmplător o iconita a sfântului.anul asta pe 5 mai, nici nu stiam ce e pe 5 mai.

Sper sa ma ajute sfantul in problema mea si am sa revin cu marturie. Ar fi o bucurie. Sa aveti o zi frumoasa. Si sa va rugati va rog pentru mine.