Andreea: Sfantul Efrem m-a ajutat din punct de vedere profesional.

Ma numesc Andreea Catalina si as dori sa va mentionez cateva din minunile savarsite in viata mea de catre prietenul meu drag, Sfantul Efrem cel Nou.

In primul rand, Sfantul Efrem m-a ajutat din punct de vedere profesional. Inca din copilarie, mi-am dorit sa studiez arhitectura dar competitia fiind foarte mare, nu am intrat din prima la facultatea dorita, astfel incat am fost nevoita sa studiez un an la alta facultate. Dar, tot raul spre bine: atunci am intalnit o colega care avea evlavie la acest sfant si care mi-a povestit de patimile Sfantului Efrem si am prins mare drag de el.

In perioada studiilor, am primit ajutor la multe examene pe carenu as fi reusit sa le promovez fara ajutorul Sfantului Efrem dar si a altor Sfinti dragi. Cea mai mare minune a fost cand i-am cerut sa imi demonstreze ca exista cu adevarat si ca ceea ce citeam eu in cartile cu minunile savarsite de el erau chiar adevarate. Foarte multe persoane erau vindecate de el, oameni cu probleme grave de sanatate. Stiu ca am fost egoista dar am vrut sa simt si eu ca exista cu adevarat si ca ceea ce citeam nu erau inventii, astfel incat, oarecum am vrut sa il pun la incercare asa ca i-am cerut sa faca si cu mine o minune .

A doua zi, uitasem complet de cererea facuta dar raspunsul a aparut chiar atunci, nu degeaba mai este numit si Sfantul “fulger”. Pe la 12 a inceput sa ma doara usor stomacul de la ceva ce mancasem nu parea ceva grav. (mentionez faptul ca, de obicei, ma stanjenea un pic stomacul cand mancam mujdei, dar intr-o ora maxim imi trecea).

Pe seara, pe la ora 17, situatia s-a agravat deoarece imi era din ce in ce mai rau , ma rodea stomacul de parca bausem acid, nu stiu cum sa va explic durerea, pur si simplu ardeam pe interior si nu puteam sa ma misc deloc, era o durere cumplita! In ciuda faptului ca sunt ingrozita de spitale, I-am cerut mamei sa ma duca la spital. Acolo mi-au facut o injectie si apoi m-au trimis acasa spunandu-mi ca nu mi-au gasit nimic, ca sunt sanatoasa , asta in conditiile in care aveam dureri infernale, ma simteam de parca eram un vulcan plin cu lava fierbinte.

Am ajuns acasa si am inceput sa ma rog Sfantului Efrem sa imi ia acele dureri. Pana a doua zi de dimineata eram aproape ca noua. Unde este minunea? Noaptea, din spital mi-am sunat colega sa o anunt ca voi lipsi a doua zi de la scoala si pe langa urarile de sanatate mi-a spus: “stii ce este azi? 5 mai, ziua Sfantului Efrem”. Sfantul mi-a indeplinit dorinta, m-a vindecat chiar de ziua lui. Si, da, exista cu adevarat .