Andreea: Refuza sa se lase pe picior, să facă pași.

Sfântul Efrem ne ajuta de fiecare data. Așa a fost și în decembrie când brusc, fiul nostru s-a trezit într-o dimineață neputând să își folosească un picioruș ( neavând absolut nici o problema înainte). Refuza sa se lase pe picior, să facă pași.
După nenumărate telefoane la medici, consultatii am fost trimiși la spital. Acolo a fost temeinic consultat și în final ortopedul ne-a spus că nu au găsit nimic și că poate e infecție la articulații și că e posibil sa fie operat. Am inceput sa plâng instantaneu când am auzit de operatie. Are doar doi ani. După câteva minute a venit pediatrul și a spus că nu sunt motive de operatie deocamdată. Că ne lasă sa mergem acasă și să revenim la spital a doua zi dis de dimineața. Când am ajuns acasă, imediat ce l-am lăsat jos din brațe, copilul s-a ridicat și a început să stea (destul de nesigur) dar putea sa stea in picioare. A doua zi până să plecam la spital a început să mearga.
Pentru noi a fost o minune. Când am ajuns la spital a fost iar consultat și medicii au spus ca a fost o reacție a sistemului imunitar la o răceală, o inflamație ce i-a provocat durere. L-am rugat pe Sfântul Efrem sa îl însănătoșească și am promis că voi scrie despre asta. Slava lui Dumnezeu pentru toate.