Andreea: Pe Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou mi l-a facut cunoscut o cunostinta mai veche care fusese vindecat la ochi

Pe Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou mi l-a facut cunoscut o cunostinta mai veche care fusese vindecat la ochi si la genunchi chiar in ziuna in care a fost la sfintele sale moaste in Grecia. Am fost foarte uimita si am vrut sa fac rost si eu de o carte cu rugaciunile lui ca sa ma pot ruga deoarece si eu aveam niste ameteli foarte mari de cativa ani la care doctorii pana atunci nu le gasisera o cauza. Intr-o zi gandidu-ma la dorinta mea imi vine in minte sa ma duc sa caut o carte la mama in camera si ce sa vezi, o minune, in locul respectiv dau de o carticia cu Sfantul Efrem de aceeasi culoare cu cea cautata de mine.

Nu mi venea sa cred cum Sfantul mi-a adus cartea atat de repede, ulterior am aflat de la mama ca o primise in urma cu ceva timp chiar de la baiatul amintit mai sus dar eu nu stiam ca o am in casa.

De cand am inceput sa cer ajutorul Sfantului rezultatele nu au incetat sa apara mi-a scos in cale la scurt timp un doctor minunat care m-a tratat si ametelile s-au mai ameliorat, m-a ajutat sa -mi schimb serviciul si de foarte multe ori cand l-am rugat m-a ajutat grabnic. Chiar si o prietena mi-a marturisit ca a fost ajutata de sfant si ea si sotul in legatura cu serviciul.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe acest Sfant minunat si pe prietenul sau Cuviosul David un alt mare si minunat factor de minuni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *