Andreea: Numele meu este Andreea si sunt casatorita cu Bogdan de 6 ani!

Numele meu este Andreea si sunt casatorita cu Bogdan de 6 ani! Timp de 4 ani ne-am chinuit sa facem un copil! Dupa indelungi tratamente, exemene, analize, lacrimi, frustrari, interventii chirurgicale am ales sa mergem pe calea credintei! Am auzit de la apropiati de minunile Sfantul Efrem cel Nou!

Numai la auzul acestui nume parca sufletul m-i s-a umplut de bucurie! Am cautat repede sa aflu viata Lui! Mi-am comandat mai multe carti cu viata, minunile, acatistul si rugaciuni catre Sfantul Efrem! Si m-am apucat de citit si rugat cu lacrimi fierbinti si in acelasi timp promitandu-i Sfantului ca daca imi va darui un fiu sau o fiica, ii va purta numele!

Intre timp sotul meu a plecat in pelerinaj in Grecia , ajutandu-l Bunul Dumnezeu sa ajunga si la mormantul Sfantul Efrem de la Nea Makri si rugandu-se, la randul lui, pentru venirea unui copil in familia noastra! La scurt timp minunea a venit Sfantul Efrem, Bunul Dumnezeu si Maica Domnului ne-au binecuvintat cu o frumusete de baiat, sanatos, care a primit la Taina Sfantului Botez numele de Efrem!
Sfantul Efrem cel Nou ramane pentru noi, Sfantul nostru de suflet! Ne rugam pentru sanatatea fiului nostru, a noastra si tuturor celor in nevoi! Doamne Ajută