Andreea: Doresc sa va spun o alta minune a sfinților, pe lângă multe altele, de data aceasta petrecuta cu mama mea.

Doresc sa va spun o alta minune a sfinților, pe lângă multe altele, de data aceasta petrecuta cu mama mea. De fel, ea nu mergea la Biserica, nu citea acatiste, nu era apropiată de Biserica, intr-un cuvânt, dar credea in Dumnezeu si in puterea Lui. Cu timpul, dar nu de mult, a început sa se mai apropie cate putin de cele bisericești. In urma cu câteva luni, a suferit un infarct, care din fericire a trecut făra urmări majore. Următoarele luni am umblat pe la medici, sa vedem cum se poate rezolva problema cardiaca pe care o avea.

Dupa mai multe consulații, pareri etc, același răspuns:operație pe cord deschis. In acest timp, mama s-a apropiat si mai mult de cele sfinte, mai ales de Sfantul Nectarie. Era programată la operație in ziua prăznuirii Sfântului Luca al Crimeei. In 10 Iulie au pregătit-o pentru a doua zi la operație. Analize, preanestezic, tot. Dar minunea a fost ca, asa deodată, au spus ca nu o mai operează, ca mai încearcă cu stenturi. In ziua prăznuirii Sfântului Paisie Aghioritul, intervenția non chirurgicală a reușit! Deși, mentionez ca acest lucru a mai fost încercat de doua ori, cu ceva luni inainte…

Slava Lui Dumnezeu si Măicuței Sfinte, pentru tot! Slava Tie Doamne intru sfintii Tai! Sfinte Efrem Cel Nou, Sfinte Nectarie, tuturor sfinților si sfintelor, va mulțumim pentru ajutorul si mijlocirea voastră. Iertare pentru întârzierea mărturisirii!