Andreea: Astea sunt doar 2 din minunatele minuni pe care bunul meu Sfant le-a facut cu mine si pentru care n-am cuvinte sa-i multumesc.

Vreau si eu sa multumesc din tot sufletul meu minunatului meu Sfant Efrem cel Nou, de care eu am auzit cu mai multi ani in urma si care a fost si este langa mine de cate ori il chem in ajutor. Il rog sa ma ierte ca am tot amanat sa dau marturie despre ajutorul permanent pe care l-am primit. Acum mai multi ani, cand baiatul meu era mai mic, avea mari probleme la scoala, unde un grup de copii se luau de el si de alti colegi ai lui si-i tot hartuiau, il bateau si ajunsesem atat de stresata si l-am rugat pe Sfantul meu minunat sa-i indeparteze pe baietii aceia de copilul meu, sa inceteze toate problemele.

Sincer va spun ca eu nu prea vedeam cum ar putea sa se rezolve, dar Sfantul Efrem, cand inca nici nu terminasem cele 40 de zile de citit acatistul, a randuit in asa fel incat totul s-a terminat practic intr-o zi. Au urmat de atunci alte necazuri si alte rugaminti la Sfantul meu minunat pe care s-a grabit sa-mi le asculte mie nevrednica. Noi locuim in strainatate si anul trecut pe sotul meu si pe colegii lui i-au trimis acasa de la munca cand tara a intrat in carantina. Au urmat niste luni pline de stres cand primea mesaje de la munca unde le spuneau ca o sa fie concedieri si numai pe cativa vor mai lua inapoi.

M-am rugat Sfantului meu minunat sa nu ramana sotul fara munca, cu 2 copii destul de mici si fara sa vorbeasca foarte bine limba tarii. Credeti-ma ca iar aveam mici sperante , dar Sfantul Efrem cel Nou nu m-a lasat nici atunci. Pur si simplu a primit un telefon de la munca intr-o vineri in care i-au spus ca luni sa se prezinte la serviciu. Nu va pot impartasi bucuria si recunostinta mea fata de Sfantul Efrem cel Nou carr a mijlocit pt mine in fata lui Dumnezeu si a Fecioarei Maria. Astea sunt doar 2 din minunatele minuni pe care bunul meu Sfant le-a facut cu mine si pentru care n-am cuvinte sa-i multumesc.