Andra: Multumesc din nou Sfantului Efrem cel Nou pentru ca este grabnic ajutator

Multumesc din nou Sfantului Efrem cel Nou pentru ca este grabnic ajutator si nici de data aceasta nu m-a lasat la greu. In cursul zilei de ieri ma apucase o durere de cap foarte puternica astfel incat nu imi puteam tine nici ochii deschisi si nici nu ma mai puteam concentra, fiind la serviciu. Am stiut imediat la cine sa apelez si l-am rugat pe Sfantul Efrem sa imi alunge aceasta migrena si ajutorul a venit imediat, iar durerea se simtea din ce in ce mai moderata, pana a disparut definitiv. Tot ieri sotul meu a avut un ultim interviu pentru un loc de munca mult mai bine platit decat unde este acum si cu multe alte beneficii si m-am rugat Sfantului Efrem cel Nou sa fie acceptat si minunea s-a intamplat.
Nu am cuvinte sa ii multumesc Sfantului pentru cate minuni a facut pentru mine si pentru familia! Ma rog in continuare pentru infaptuirea unei alte minuni si daca se va intampla, voi da marturisire.
Multumesc Domnului, Sfintei Fecioare Maria, Sfantului Efrem cel Nou „grabnic ajutator”, Sfantului Nectarie si tuturor sfintilor! Doamne ajuta!