Anda: Vreau sa multumesc inca o data cu recunostinta Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu

Vreau sa multumesc inca o data cu recunostinta Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si Sfatului Efrem cel Nou pentru ajutorul grabnic primit si de aceasta data de la ei pentru tamaduirea unei infectarii urinare. Nicinu am terminat bine rugaciunea ca am simtit imediat ajutorul primit de la ei, parca cineva mi-a luat cu mana simptomele urate ale acestei infectii.
Pentru ca am stat transpirata in curent, infecta urinara a venit la pachet si cu o gripa cu febra, tuse, nas infundat, dureri de spate. I-am rugat sa ma ajute sa trec cu usurinta peste boala si ajutorul a venit imediat.
Desi ziua mai fac temperature, ma simt slabita, ma doare tot spatele si mi se infundanasul, fiecare noapte am petrecut-o cu un somn linistit, fara febra, fara tuse, fara nas infundat desi toata lumease ca noaptea se intensifica toate durerile si febra. Nu pot sa spun cat de fericita sunt sa stiu ca Sfintiii mai dragisi Bunutul de Dumnezeu sunt intotdeauna aproape de mine si ma ajuta in toate necazurile si problemele mele siale familiei mele.
Nu incetati sa va rugati si veti vedea cum toate necazurile si problemele se rezolva! Sfintii abia asteaptasa ne ajuta trebuie doar sa staruim in rugaciune. Sanatate tuturor!