Anda: Vreau sa marturisesc si eu ajutorul recent primit de la Sfantul Efrem cel Nou

Vreau sa marturisesc si eu ajutorul recent primit de la Sfantul Efrem cel Nou cand m-am confruntat cu o infectie urinara urata si am hotarat ca in locul antibioticului sa cer ajutorul ocrotitorului meu drag. Inca de ce cand am gandit acest lucru, picioarele mele reci pana atunci din cauza starii mele generale proaste, au inceput sa se incalzeasca usor si in scurt timp , simptomele acestei afectiuni s-au ameliorat considerabil, astfel incat pentru restul zilei mi-am urmat normal programul stabilit pentru acea zi fara problem. A doua zi dimineata problema disparuse complet.

De anul trecut din luna mai de cand am aflat de existenta Sfantul Efrem cel Nou , viata mea s-a schimbat de la foarte rau la foarte bine. Scapandu-ne de depresii urate pe mine si pe sotul meu, cauzate de evenimente nefericite din viata noastra , minuni postate la vremea respective pe aceasta pagina, Sfantul Efrem cel Nou este ocrotitorul meu si al familiei mele, alaturi de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu. In orice probleme sau necazuri considerate mici sau neinsemnte pentru restul lumii, dar foarte importante pentru mine, a fost suficient sa imi indrept gandul si rugaciunea catre Sfantul Efrem cel Nou, iar el a fost de fiecare data grabnic ajutator. Nici nu apuci bine sa termini rugaciunea ca Sfantul Efrem este déjà cu tine, iti cunoaste problema si pana sa realizezi ce se intampla minunea este déjà infaptuita, ramanad doar sa o constati cu maxima uimire.

Asa lucreaza Sfantul Efrem cel Nou prin harul sau primit de la Bunul Dumnezeu pentru toti credinciosii care striga dupa ajutorul lui!! Asa este el: grabnic ajutator, bun ocrotitor si mare iubitor de oameni! Bucura-te, Sfinte Parinte Efrem, de-a pururi fericite!